Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 363 arası toplam 363 sonuç

Konu: Moldova - Türkiye EURO2008 Elemeleri C Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yasin bu sene kaç maç yaptı veya hangi maçta oynama şansı bulabilir
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Beyler manavdan kavun karpuz almıyoruz. Ya ne Yasin'i, Yasin Fenerbahçe'de oynamıyor. Kaldı ki milli takımda, Yasin'den önce milli takımızıda oynayacak oyuncular var.
    Herkesin egoWich kadar fanatik olmadığını görebiliyoruz.

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    G.Günülü ben çıkarmadım herhalde Fenerbahçeli Fanatik bir yorumcu çıkardı.Onu da sen bul.Gürhan yazmayacaktım Gökhan yazcaktım.Mesajı editledim orda.
    Vederson Türkiye'nin en iyi sol beki midir?Yuhh!Kendi evlatlarımız varken.Elin oğlunun burda işi yok.Aurelio bir istisnaydı.Dm konusunda eksikliğimiz olduğu için milli takıma alınmasına karşı değilim.İyi de oynuyor zaten.
    Yasin istediği kadar umut versin.Beni ilgilendirmiyor.Batuhan Karadeniz de ilerde Türkiye'nin en büyük forveti olcak o zaman o da alınsın takıma.Toraman ve Zan Türkiye'deki en iyi stoperlerdir.İstediğini söyle.Bence milletin futbol bilgisini küçümsemeyi de bırak.Scout oldun diye herşeyi bilcek değilsin.Kendini ne sanıyorsun
    Toraman ile Zan Türkiye'nin en iyi stoperleriyse ben de Türkiye'nin en iyi santraforuyum. Fanatizm yapma diyorsun bana, dinime küfreden müslüman olsa!

Sözlerine dikkat et, koyu olarak işaretledim!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arkadaslar Milli takima oyuncu cagirirken gecmisteki performansina mi yoksa simdiki performansina mi bakiyorsunuz ? Volkan gecmiste hatalar yapmis olabilir,haklisiniz ama kabullenin Volkan su anda en formda kaleci durumunda.Hakan ise en formsuz kaleci durumunda.Nitekim macta yaptigi hatayla bunu belli etti.Kaleye formda olan kalecinin gecmesi lazim degil mi ?Yoksa ben mi yanlis biliyorum ?Yunanistan macinda kale Volkan`in olmali !

Defans icinde ayni seyi söyleyecegim,formda olan formayi kapar.Milli takim tecrübesi falan diyorsunuz da görüyoruz Serveti,Gökhani...
    Yasin formda bir futbolcudur,iyi bir defanstir,eger Fatih Hoca gencleri kazanmak istiyorsa Yasinden baslamali bu ise Su anda Türkiyenin en formda Türk stoperlerinden birisi.3-4 mac oynamis olabilir ama ben izledigim kadariyla Yasinde mac eksikligi göremedim,yani bunu belli etmiyor.Gayet saglam oynuyor,sanki 40 yillik oynamis gibi.

Eger objektif olur da olaylara bakarsak Egemenin ne demek istedigini anlariz
    Futboldan anlayan ve objektif olan adamın hali bir başka

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Dicem dicem dedim kendimi tuttum ne güzel söylemişin yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeter, burada kimse kimseye hakaret edemez. Saptırdıkça saptırdınız konuyu. Kilitliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213

Mesaj Yetkileri