1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Evet eğer AMR kötü olacaksa niye AMC ondan iyi oluyor ? Ben bu mantığı anlamadım adam daha orda hiç oynamamış.
    Onemli olan oyuncunun oynadigi yer degil, hangi bolgede daha iyi oynadigi.

Deivid tipik bir sag kanat oyuncusu degil ve bu bolgede de cok iyi oynadigi, hatta ozelliklerini tam olarak sergiye surdugu soylenemez. Maclarda hep ortaya kaymasi ve Alex'in yaninda ikinci bir AMC gibi oynamasi da AMC posizyonunda en azindan daha iyi oldugunu gosterir.

Fenerbahce bence:

-DR----DC----DC-----DL-
    ---------------------------
    ------MC----MC----ML---
    ----AMC---AMC----------
    -------------ST-----------

Benzeri birseyler oynuyor. Bu ikili AMC'de sag tarafta oynayan da Deivid. Ancak Deivid'e ayrica sag beke yardim etme gorevi de veriliyor ve zaman zaman Deivid bu bolgeye kayarak yardimci oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Fenerbahce bence:

-DR----DC----DC-----DL-
    ------MC----MC----ML---
    ----AMC---AMC----------
    ewet üstad işte tam bu şekilde oynadı fenerbahçe şampiyonlar liginde ve iki maçtada deivid etkiliydi ancak lig maçlarında çok daha ilginç dizilişlerde denenmedi değil ve zico bu yıl geçen yılki gibi değil devamlı taktik dizilişini değiştiriyor iyimidir kötümüdür bilmem ama bu taktik oturur diye düşünüyorum
    ancak işin ilginç yani okuduğum bir haberde fenerbahçenin defansı 3 lüyeceğini görmüştüm o zaman taktik değişir ve deivid te nerede oynar hayal bile edemiyorum artık ben olsam amrc fc yaparım
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    ERSİN ;

Çünkü her oyuncu AMC'ye kaçarak oynar.Hiç bir kanat varmıdır içeri dribling yapmayan ?

Devidin attığı gollere de dikkat ederseniz, kanatlardan AMC' bölgesine sokuluyor ve öyle atıyor.
    Ama abi şimdi normal sen Dr ol mecburen topu AMC bölgesine getirecen atcan ve Devid zaten kafayla atamıyor topu kanatta bi şekilde AMC ye getiriyor ve gol atoyor. Burda aynı düşünüyoruz. Normal olarak tabi.

Ama her golünü AMC den atan o bölgedemi oynuyor sayılır. Ben bunu çözemedim.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Onemli olan oyuncunun oynadigi yer degil, hangi bolgede daha iyi oynadigi.

Deivid tipik bir sag kanat oyuncusu degil ve bu bolgede de cok iyi oynadigi, hatta ozelliklerini tam olarak sergiye surdugu soylenemez. Maclarda hep ortaya kaymasi ve Alex'in yaninda ikinci bir AMC gibi oynamasi da AMC posizyonunda en azindan daha iyi oldugunu gosterir.

Fenerbahce bence:

-DR----DC----DC-----DL-
    ------MC----MC----ML---
    ----AMC---AMC----------

Benzeri birseyler oynuyor. Bu ikili AMC'de sag tarafta oynayan da Deivid. Ancak Deivid'e ayrica sag beke yardim etme gorevi de veriliyor ve zaman zaman Deivid bu bolgeye kayarak yardimci oluyor.
    Siz böyle düşünüyorsanız yani oyuncunun iyi oynadığı bölge onundur diyorsanız bilemem ama yinede Devid AMR oynuyor ve gayette iyi ??? İçeriye sokulması falan Önemli değil.

Mesaj Yetkileri