1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Ümİtler Tesellİ Verdİ!

Default Ümİtler Tesellİ Verdİ!

NOTLAR...NOTLAR...NOTLAR...

2009 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde mücadele eden Ümit Milli Futbol Takımı, antrenör Ümit Davala yönetimindeki ilk resmi maçına çıktı.

Millilerin, 2. Eleme Grubu'nda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ukrayna ile yaptıkları karşılaşma, Davala'nın milli takımın başındaki ilk maçı oldu.

Taraftarların ücretsiz izlediği karşılaşmada yaklaşık 3 bin seyirci, Türk bayraklarıyla tribünlerde yer alarak milli takıma destek verdi. Maç için maraton ve Fenerium tribünlerinin alt bölümüne taraftar alındı.

Ümit Milli Futbol Takımı, ısınmak için sahaya çıktığında stat hoparlörlerinden 10. Yıl Marşı çalındı.

Taraftarlar maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla millilere destek vermenin yanı sıra, ''Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez'' şeklinde tempo tutarak terör olaylarına tepki gösterdi.

Maraton alt tribüne gelen Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, coşkulu tezahüratlarla milli takıma destek verdi. Taraftarlar ''Vatan sana canım feda'' şeklinde de uzun süre tempo tuttu.

Tribünde, ''Hepimiz Mehmetiz'' yazılı döviz açılırken, maç vatan uğruna şehit olan Türk askerleri ve Ukrayna'da meydana gelen bir kazada yaşamını yitirenler için yapılan saygı duruşunun ardından başladı.

TÜRKİYE: 2 - UKRAYNA: 0

Stat: FB Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Philippe Kalt xxx, Christophe Capelli xxx, Claude Martinez xxx (Fransa)

Türkiye: Onur Recep xxx, Uğur xxx, Orhan xx, Ceyhun xxx, Ferhat xxx, Serdar xxx, Mehmet Topal xxx, Nuri xxx (Dk. 69 Caner xx), Özer xxx (Dk. 88 Mehmet Güven x), Mehmet Batdal xx, Mevlüt xxx (Dk. 78 Ergin xx)

Ukrayna: Rybka x, Dopilka xx, Chyzhov xx, Mandziuk xx, Pashayev x, Yaroshenko x (Dk. 61 L'opa x), Kravchenko xx, Dedechko x (Dk. 83 Pryyomov ?) , Stepanenko x, Oliynyk x (Dk. 71 Morozyuk x), Antonov x

Goller: Dk. 62 Nuri, Dk. 65 Mevlüt (Türkiye)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ümit Davala ha iyi galibiyet almışızz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Dünkü maçta Moldova karşısına çıksalar kesin kazanırlardı.

Ümit Davala milli takımın başına geçsin

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Nuri Sahin macta iyi oynadi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Dün maçın son 30 dakikasını izleyebildim ve o 30 dakikalık bölüm süperdi keşke a milli takım bu oyunculardan oluşsa, hepsi çok iyi çok yetenekli oyuncular. Dünkü maçta Ümit Davala iyi takım çıkarmış. Nuri'nin ve Mevlüt'ün golü çok güzeldi inşallah bu oyuncuları yakında A milli takım için oynarken izleriz inanıyorum ki bu gençler Ay-Yıldızlı forma altında büyük başarılara imza atacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

davalaya o kadar laf edildi ama oda herkeze cevabını verdi...Ümit milli takım çok basklı bir futbol oynadı baya iyi oyuncularımız var...Ukrayna ümit milli takımıda avrupada iyi takımlardan

Mevlütün attıgı gol süperdi.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

serdar özkan cok iyiydi bence mevlutde aynı sekilde zaten ikiside gelecekte cok daha basarılı olabilecek oyuncular kadro guzeldi moldovayıda maltayıda bu takım yenerdi.ben bizim kazımıda izlemek isterdim ama cezalıydı

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Dünkü maçta Moldova karşısına çıksalar kesin kazanırlardı.
    tamamen katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Ümit Davala'lı Ümit Millilerden Ümitliyim.Şu anki A milli takımımızdan daha kaliteli bir A milli takım kurulacak onlarla...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün maçtaydım.Tüm takım çok iyiydi ama Mehmet Batdal kanser etti bizi tribünde.Atılan gollerden sonra asker selamı vermeleri çok güzeldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Ümit Davala rapçi olmamamış mıydı ya

Mevlüt'ün bir kaç maçını izledim gerek ümit milli takım gerekse sochaux'ta çok kaliteli bir santraforumuz daha olacak inşallah...

Mesaj Yetkileri