Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Sende adamı yeri dibine soktun ha. çocuk uğraşmış sonuçta bence güzelde olmuş. Ayağını denk al ona göre,tanırsın benı
Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Şişş delikanlı yavaş ol bakalım.

Çocuk uğraşmış yapmış, zamanla daha iyilerini yapar. Emre'ye güveniyoruz. Ayrıca oyum da ona olacaktır.
Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
Murat abi bişeyide beğen.Ben onun bir damlasını yapamam.Adam yapmış

Emrecim senin bu mesajnı görmesem farklı konuşacaktım.

Quote Originally Posted by inorax View Post
Murat abi son zamanlarda bana karşı çok ağır tavırlar sergilemeye başladın.Eğer benim yaptığım bir hata varsa belirt düzelteyim abi.Ancak öbür türlü bir yere varamayız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca şunu belirteyim tasarımların arkaları konulmamış ama benim tasarımın arkasında estetik bir şekilde "Welcome Back..." yazıyor amacına uygun.Örneğide koyayım. Link : http://imagespy.org/uploads/cc01734a29.png

Emrecim senle ne derdim olacak, dert falan yok ben sana takılıyordum.Yanlış anladın beni galiba.Her neyse daha hafif davranırız

Bak şimdi ben bu resmi görünce de kızıyorum sana.

OLM BELKİ YİNE KIZACAKSINIZ VEYA SENDE KIZACAN AMA BEN SENDEN BÖYLE BİR RESİM BEKLEMEM, BENİM GÖZÜMDE GÖRDÜĞÜM EMRE BUNLAR İÇİN UĞRAŞMAZ BİLE.BEN SENDEN BEKLEDİĞİM ŞEY ORADAKİ 150 TANE TASARIMIN İÇİNDEN BEN GÖRECEM DİYECEM Kİ AHA İŞTE EMRE BUNU YAPMIŞ.BEN SENDEN ONU BEKLİYORUM.SENDE O POTANSİYELİ GÖRMESEM, ULAN BU ÇOCUK YAPAMIYOR BECERİSİ BU KADAR DESEM, DERDİM Kİ MESAJDA çok iyi emre oyum sana AMA BUNU BEN DEMEM.SENDEN BEKLENTİM ÇOK YÜKSEKTİ.O YÜZDEN BUNLARI DİYORUM.

Her neyse kırdıysam seni özür dilerim

Abini yanlış anladın galiba...