Alınacak bişey yok, benden daha iyi yapanlar da oldu zaten Dünya Kupasından sonra bir de Avrupa Şampiyonası macerası yaşadım:

2012 Avrupa Şampiyonası

San Marinoyu 2010 Dünya Kupası Finallerinin ardından 2012 Avrupa Şampiyonası Finallerine taşımıştım. Gruptaki ilk maçımda Yunanistanla 1-1 berabere kaldım. İkinci maçta ise Almanyaya 2-0 kaybetmiştim. Herşey son maça kalmıştı ve yıllar boyunca unutulmayacak bir maça tanık oldum:

Dak 12: San Marino - Norveç : 0-1
Dak 14: San Marino - Norveç : 0-2
Dak 28: San Marino - Norveç : 1-2
Dak 44: San Marino - Norveç : 2-2
Dak 52: San Marino - Norveç : 2-3
Dak 54: San Marino - Norveç : 2-4
Dak 59: San Marino - Norveç : 3-4
Dak 66: San Marino - Norveç : 4-4
Dak 71: San Marino - Norveç : 4-5
Dak 73: San Marino - Norveç : 5-5
Dak 81: San Marino - Norveç : 6-5
Dak 84: San Marino - Norveç : 6-6 ve...
Dak 90: San Marino - Norveç : 7-6 !

Bu skorla gruptan ikinci olarak çıkmıştım. Çeyrek finalde İtalya ile eşleştim. 2010 Dünya Kupası finallerinde de gruptan çıktıktan sonra İtalya ile eşleşmiş ve 2-1 yenilerek çeyrek final şansını kaybetmiştim. Bu sefer farklı olmasını umuyordum ancak pek de öyle olmadı ve yine 2-1 yenilerek bu sefer de yarı final şansından oldum

O maçtan sonra da araya bir sürü şey girdi ve oyunu orada bıraktım. Belki ilerde bi heves yapıp tekrar geri dönerim

Eğer sizde benim gibi bir San Marino Macerası yaşamak istiyorsanız, işte detaylı bilgi (San Marino Kampanyası giriş yazım) :

Kendine Güvenen Menejerler için - San Marino

"Şerefli mağlubiyetler" ne mutlu ki bizim için geçmişte kalmış, şimdilerde ise espri malzemesi olan bir söz. Ancak dünyadaki tüm milletler için aynı şey geçerli değil. Bir ulus düşünün ki katıldıkları uluslararası turnuvada ilk hedefleri turnuvayı en azından bir gol atarak tamamlayabilmek. Puan alabilmek ise çok daha müthiş bir olay onlar için. İşte size böyle bir yarışma sunuyorum:

SAN MARINO MİLLİ TAKIMI

Görev: Tarihindeki tek galibiyeti Lihteynştayna karşı olan San Marino milli takımını yöneteceksiniz.

Hedef: Herhangibir uluslararası turnuvada gruptan çıkmak

Süre: Dayanabildiğiniz sürece

Database:
  • İstediğiniz büyüklükte ve istediğiniz kadar lig seçebilirsiniz. Ancak İtalya Serie Cye kadar seçmenizi tavsiye ediyorum çünkü orada San Marino adında bir kulüp takımı da var. En azından size oyuncu yetiştirebilir
  • Oyunu kurarken San Marinodaki tüm futbolcuların yüklenmesi için "Retain Players" kısmından San Marinoyu seçmeyi unutmayın.
FMye kolay diyen arkadaşlar, eminim birkaç maç sonra fikriniz değişecek. Teknik-taktik bilgisini test etmek isteyen menejerler... işte size fırsat: Kendinizi kanıtlayın...

(Orjinal Fikir: Si Games'ten Ter)