Sayfa 64 / 492 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
1,891 ile 1,920 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Manchester 17'lİk Yildizin PeŞİnde

Partizan Belgrad kulübünden yapılan açıklamada, 17 yaşındaki Karadağ'lı futbolcu Stevan Jovetic'i transfer etmek isteyen Manchester United kulübünün bu isteğinden en az sezon sonuna kadar vazgeçmesi gerektiği bildirildi.
    Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Manchester City, Ajax, Sampdoria ve Real Madrid'in de gündeminde olan golcü futbolcunun 7 Milyon Pound'luk bir bonservis olduğu ancak yüm kulüplerin arasında Manchester United'ın genç yeteneği kadrosuna katmak için bir adıum önde olduğu belirtilirdi.
    Partizan kulübünden konuyla ilgili bir açıklama yapan genel direktör Gordan Petric, "Jovetic'i satarken bize getireceği artıları ve eksileri çok iyi düşünmemiz gerekiyor ve buna sezon sonunda karar vereceğiz. Birçok kulüp futbolcumuz için teklifte bulundu" dedi.
    Karadağ Futbol Federasyonu Başkanı efsane futbolcu Dejan Savicevic ise, The Sun gaetesine yaptığı açıklamada, "Manchester United'ın Jovetic'le ilgilenmesine şaşırmadım. Stevan Avrupa'nın önde gelen tüm kulüplerinde oynayabilecek bir yetenek" dedi.
    Sırbistan'da ayrıldıktan sonra yeni bir oluşum içinde olan ve Mart ayında Macaristan'la yaptığı hazırlık maçıyla ilk futbol karşılaşmasına çıkan Karadağ Milli takımında, Jovetic'de görev almıştı.
    Geçtiğimiz sezonun başından beri Partizan A takıımnda forma giymeye başlayan ve 54 maçta 18 gol atan Milli futbolcu, 2 Ağustos tarihinde Zrinjski ile oynanan UEFA Kupası ön eleme maçında ise attığı 3 golle kariyerindeki ilk hattrick'i yapmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Crazzy.
    Senden birşey rica etsem.
    Haberleri koyarken daha okunabilir yazıyla koyar mısın.Okuyamıyorum da.
    Sadece bir öneri

Stevan Jovetic'i hiç duymadım Allah Allah .

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

ben duydum. Finli futbol dergisinde röpörtaji vardi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende duymadım, ya duymadıgımız, o kadar iyi genc var ki sonra birden patlıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Milan'da gereksiz olabilir, Barça ve Juve daha mantıklı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    hakkaten yaa bu ne herkes yeni zidane.
    nasri, gourcuff, menez.

Bu Menez Fm 2007de de güzel bir oyuncu.
    evet aslında o üçlü fm de de normalde de bayagı iyi adamlar, ama zidane olamaz tabi hiç biri, burda en kazanclı fransa milli takımı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

chelsea de karısık tabi , adamların piskolojisi bozulmus ,

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Sir istiyorsa iş vardır bu futbolcuda

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence İnter alıp adamın futbol hayatını bitirir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Merak ettim bu adamı.Peşinden o kadar takım koştuğuna göre baya yetenekli olmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Adamlarda yabancı derdi yok, alıyorlar gençleri rezerv ligde oynatıyorlar bilemedin kiraya veriyorlar pişmesini sağlıyorlar. Dur bakalım, vardır bunda da birşeyler...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

manchester koşuyosa peşinden vardır bu adamda bi şey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fm 2007'de de iyi bir golcü oluyo. Potansiyeli yüksek bir oyuncu

Hemen Oyundan profilide koyayım. Yahu bu bizim takımlarda şu oyuna baksa bi ya. Gerçi önce bi yabancı sayısının kalkması lazım ama olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ya bence Lampard çokta ihtiyac olunacak bir futbolcu değil. Ama yani onada bir sevgi ve saygı var. Chelsea kan kaybeder ve bence hiç futbolcuda almazlar. Ya da saçma sapan bir futbolcu.

Hiç sevmediğim ve beğenmediğim bir futbolcu bence Chelsea'de devam etsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Avram Grant O'nu istiyor!

Hamburg'un yıldızı Rafael van der Vaart'ın bir süre önce yaptığı ''İspanya'da oynamak istiyorum'' açıklamarına rağmen, Chelsea teknik direktörü Avram Grant'in, Hollandalı futbolcuya Ocak ayında transfer teklifi yapacağı öğrenildi.

The Sun gazetesinin haberine göre, İsrailli teknik adam Ocak ayında transfer dönemi açıldığında, Van der Vaart için 20 milyon Sterlin'i gözden çıkaracak.
    Avram Grant'in bu iş için kulüp direktörü Frank Arnesen'e güvendiği ve Van der Vaart'ın eski kulübü Ajax ile de çok yakın bağları bulunan Arnesen'in, yıldız futbolcunun menajeri Soren Lerby ile görüşeceği belirtildi.

Pazar günü Bild gazetesine açıklama yapan Rafael van der Vaart, bu açıklamalarında ''Kulüp başkanı Bernd Hoffman, Mayıs ayında beni nasıl mutlu edebileceklerini sormuştu. Bende ona cevap olarak İspanya'da oynamak istediğimi, gelen teklifleri değerlendirmelerini söyledim. O da bunu kabul etti. Fakat sonra birden karar değiştirdiler ve satılık olmadığımı söylediler. Ben zamanında Hamburg'a sadece 5 milyon Avro'ya malolmuştum. Ama şimdi satsalar 20 milyon Avro kazanacaklar, kimse bunu göremiyor mu?'' diyerek sitem etmişti.

Chelsea'nin van der Vaart için sırada olan tek kulüp olmadığı da biliniyor. Alman basınına göre Bayern Münih takımı da yıldız futbolcuyu istiyor. Bu konuya da değinen Hollandalı: ''Bayern beni istiyor ama artık Almanya'da oynamak istemiyorum. Bir başka alman kulübüne gitmeyeceğim'' diyerek Bayern'in umutlarını bitirdi.

Avram Grant'in bu transferdeki bir diğer amacının da, yeni geldiği kulüpte iyi transferler yaparak, taraftar arasındaki popülaritesini arttırmak olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak = sporx.com
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Giderse hayatının hatasını yapar....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Giggs Kontrat Yeniledi

İngiltere Premier Ligi'nin güçlü takımlarından Manchester United'da forma giyen tecrübeli kanat oyuncusu Ryan Giggs, takımıyla olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Giggs, Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United'la olan sözleşmesini 2009 yılı Haziran ayına kadar uzattı. Giggs, bu anlaşmayla birlikte, Manchester'ın efsane isimlerinden Sir Bobby Charlton'ın 759 maçta forma giyme rekorunu da egale etme şansını yakaladı. Galli oyuncu Giggs, bugüne kadar Manchester formasını 727 kez giyderek kulüp tarihinin en önemli oyuncuları arasına adını yazdırmayı başarmıştı. Giggs ayrıca, Manchester formasıyla 9 Premier Lig Şampiyonluğu yaşamış, 4 kez İngiltere Federasyon Kupası'nı (FA Cup) kaldırmış, bir kez de Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sevincini tatmıştı.
    Ryan Giggs, sözleşmesini uzattıktan sonra Manchester'ın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Alex Ferguson'a, taraftarlarımıza ve kulüpteki herkese bana uzun yıllardır verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson ise, Giggs'in henüz 14 yaşında takıma katıldığını ve yaklaşık 20 yıldır hizmet verdiğini vurgulayarak Galli oyuncunun gençlere büyük bir örnek olduğunu söyledi.

Kaynak = İHA
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Giderse çok iyi olur onun için.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bayernin bu sene almanyada büyük ihtimalle şampiyon olacağını farzedersek, seneye şampiyonlar liginde oynayacak çok iyi bir takımda yer alma ihtimaline nasıl soğuk bakar anlayamıyorum. bayernin şu anki kadrosunda oynamak istemeyecek bir oyuncu düşünemiyorum ben. hem van der vaarta premier lig bi boy büyük gelir bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ne denir ki. totti roma için neyse giggs de man için o artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İngilterede yapamaz bence

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence gitmeli.Vaart bu kalitede bir takımı hakediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Valencia'ya gelecek...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

şuan chelsea de ilk 11 oynayamaz ama gelişmeye açık bir oyuncu.Wright Phillips gibi olur 2 yıl sonra oynar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

chelsea eski günlerine dönüyor.böyle giderse abramhovic(doğru mu yazdım)2-3 yıl daha takıma para desteği yapar.Takım toparlanamazsa satar takımı başka bir takım alır

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bişeycik olmaz o kadar bence. Yeri doldurulur. Ama iyidir kendileri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Lee bıraktı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers'ı yaklaşık 6 aydır çalıştıran teknik direktör Sammy Lee görevinden ayrıldı. Ada ekibinin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada Lee ile karşılıklı bir anlaşma sonucu yolları ayırma kararı alındığı belirtildi.

Bolton yönetimi takımın performansının düşüşünden dolayı bir değişikliğe ihtiyaç duyduklarını ifade ederken, Sammy Lee'nin geçmiş dönemlerde takım için iyi şeyler yaptığını ifade etti. Eski Fenerbahçeli Anelka'nın da formasını giydiği Bolton'da 8 yıllık kariyerinin ardından Big Sam lakaplı başarılı çalıştırıcı Sam Allardyce şok bir kararla takımdan ayrılarak Newcastle United'ın başına geçmişti. Allardyce'ın ayrılığından sonra ise takımın yardımcı hocalığını yapan Lee göreve getirilmişti Bolton Wanderers ligde 9 hafta sonunda topladığı beş puanla ligde sondan ikinci sırada bulunuyor..

Sammy Lee Bolton'da göreve 30 Nisan 2007'de başlamıştı ve bu tarihten itibaren Premier League ekiplerinin performansı ortaya konduğunda Bolton ligin dibinde yer alan takım olarak gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Allerdayce geçen sene iyi yerde bırakmıştı takımı . Ama yeni helen menajer yönetemedi takımı . Bence daha iyi yerlere gelebilecek bir takım bolton.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ölene kadar ManU'da devam eder . Futbolu bırakınca antrenör olarak devam edebilir .

Mesaj Yetkileri