0-0 bitti ilk yarı
0-0 bitti ilk yarı
Defans'a bak.
Ey yavrum ey...
İlk yarı gol yemedik.Şükredelim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk yarı bitti, bakalım Terim ne gibi önlemler alacak. Defans yol geçen hanı, geç Yunan geç.![]()
(/s)
Allah yardım ediyor Valla... Adamlar şaşırıyor pozisyonlarda birden golle burun buruna kalıyolar... Hamit'te son pozisyonlarda hata yaptı... Bakalım 2.yarı nsl olcak...
ilk yarı bence iyi oynamadık ikinci yarı sahada rıdvanın da bol bol soledigi gibi amc lazım emre pek cıkmıyo ileri cıksa bile amc gibi oynayamıyo zaten bence her ne kadar fazla oynamasada tümer girmeli keske yıldıray olsaydı ama o olmadıgına gore bu mevkide bi tek tümer var.formsuzda olsa tümer büyük macların adamıdır bence cok iş yapar yavas yunan defansına karsı
Defans tamamen bozuk gol yemedğimizi şükretmemiz lazım
Şu ana kadar takımda en beğendiğim kişi Volkan.En azından kendinden emin ve güven veriyor.Gökdeniz gayretli,Tuncayı beğenmedim.2. yarı 1-2 oyuncu değişikliği ile takıma yeni bir hava kazandırılmalı.Ben hala inanıyorum kazacanğız.
Allah kurtardı valla...
Gökhan Zan'a Türkiye'nin en iyi defansı diyenler nerede şimdi?
Atılan her ara topta adamlar karşı karşıya, Allah kurtardı. Az daha yiyorduk, Volkan da iyi bir kurtarış yaptı.
Bu Gökhan Zan ve Servet ikilisiyle işimiz zor, ıska ve adam kaçırma şov yapıyorlar.
Arda'yı bir alsa.
Keşke. Onlar yaptı biz de yapalım mantğı olmamalı. Yunanistan Kralı İzmir'i işgal ettiklerinde keyifle Türk bayrağına basıyor. İzmir kurtulduğunda Atatürk'ün önüne Yunana Bayrağı seriyorlar fakat Atatürk basmıyor ve onu kaldırtıyor. Ulusların değer verdikleri şeylere saygı göstermeliyiz.
Maça gelirsek, herşey olabilir. Ama ben kazanacağımızı düşünüyorum. Gökhan çıkmalı, Tümer veya Arda girebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
G.Ünal ı çıkarıp Arda yı alsak daha iyi olur aslında... EmRe çok güzel top dağıtıyor..
rahat adam gecen ve uzaktan iyi sut atan oyuncuya ihtiyacımız var buda tümer bence girmeli en azından son yarım saat
Servet'le Gökhan defans hattını sirke çevirip şov yapıyorlar. İkisinide oyundan alıp, Defans mevkiinden çok uzaklarda tutmak, topa yaklaştırmamak lazım. 2.Yarı forvet arkası şart. Kütük gibi kalıyorlar hücuma hızlı çıkamıyorlar. Tüm toplar ölüyor. Arda lazım. Ayrıca İ.Üzülmez'de bir daha orta falan yapmaya çalışmasın mümkünse!
Bu nasıl rezalet bir oyun ya. Umarım 2.yarı düzeliriz ve bu maçı alırız.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Olacak olacak, inanıyoruz.
1-0 olsun bizim olsun.
Nedense bir tek Beşiktaşlı fanatik arkadaşlar defansı beğeniyor. (FıratCan Alçınkaya ve Blackeagle)
Galatasaraylı ve Fenerbahçeli arkadaşlar defansın ne kadar berbat olduğunun farkında.
Biraz objektif olun be.
Ümit Karan çıktı Tümer girdi.Gökhan Ünal'ı çıkarsa![]()
Ü.Karan çıkmış Tümer Metin oyunda... Teknik olarak iyi oldu iyice orta saha 1-0 olsun bizim olsun...
Gökdeniz Gökhan'ın yanına geçmiş.
ben defans harika demedim ama bir tek sende BJK düşmalığı yapıyosun bıktık diyosun BJK lileri hatasından Servet i saymıyosun bile...Bu kadar BJK düşmanı olma yahu.... Sen çok objektifsin kendi takımında yedek Y.Çakmak ı oynamalı diyosun Milli Takımda... Her konuda gelip olay çıkarmaktan bıkmadınmı yahu Egemen... Bırak artık şu Beşiktaş düşmanlığını...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bence ümit yerine gokhan cıkmalıydı
Orta açıyolar 168'lik Gökdeniz mi kafa atıcak ?