-
Ayrılık zamanı...
Merhaba arkadaşlar,
Forumdan ayrılma kararı aldım. Forum içindeki bazı şeylerin hoşuma gitmemesinden dolayı forumdan komple uzaklaşacağım. Bir daha hiç girmemek üzere forumdan ayrılıyorum...
Anlatamayacağım olayların yaşanmasından dolayı bu kararı almak zorunda kaldım. Yönetimden ve üyelerden bazı arkadaşların bana karşı olan tepkilerinden bıkıp yorulmam beni bu karara itmiştir. İsim vermek istemiyorum, onlar kendilerini biliyorlar.
2003'ten beri üyeyim, belki de bu forumun en eski 10-15 üyesi arasındayım. Övünmek gibi olmasın ama çok da emeğim geçmiştir, katkılarım olmuştur, gerek siteye gerek foruma... Yeni gelen bazı arkadaşların saygısızlıkları da sabrımı zorlamış ve sonunda ayrılma ihtiyacında bulunmuşumdur.
Forumda ve sitede çok keyifli vakit geçirdiğim zamanlar oldu. Gerek futbol tartışmaları, gerek bilgi alışverişi, gerek FM turnuvaları, gerek FM kariyerleri ve gerekse okey turnuvaları, bu forumda yaşadığım en güzel şeylerdi. Tabii bir de kazandığım dostluklar. Tanıdığım insanlar... Bunların da yeri apayrıdır bende.
Forumda tanıdığım arkadaşlar oldu, dostlarım, kardeşlerim oldu, hepsine teşekkür ediyorum. Çok şey öğrendim forumda, adam gibi adamlar tanıdım, çok tecrübe kazandım. Dostlarıma teşekkürler...
Beni bu karara iten kişilere de teşekkür edeyim, onlardan da çok şey öğrendik, dost bildiklerimizin arkamızdan vurması kötü olsa da reel hayatta bu tecrübeler elbet işime yarayacaktır. İnsanlara değer verilmemesi ve güvenilmemesini öğrendim, sırtından vurulmayı, arkasından konuşulmayı öğrendim. Her gün yüzüne karşı bir şey söylemeyip de arkandan işler çeviren kişiler tanıdım. Onlara da teşekkürler.
Hakkınızı helal edin, artık MSN'de mi görüşürüz dostlarımla bilemem ama belki de hiç görüşemeyiz, kalın sağlıcakla...
eGowiCh,
18 Ekim 2007
Mesaj Yetkileri