Quote Originally Posted by EreN View Post
Düzgün konuş nekop!
Hayır alakası yok.Bence gayet iyi bir defans oyuncusu..Sadece ekstra bir agresifliği var..ama bu Çirkeflik ve Agresifliği 19 yapmak için bir neden değil.
Lugano'yu 1 yildir cok yakindan izlemeye calisiyorum. Her ikili mucadelede ya rakibi bozmak veya sinirlendirmek icin dirsek atma, luzune elini surme, rakibin formasindan tutup sonra kendisini yere atma gibi futbol kurallari disinda bir cok hareket yapiyor. Bunu bazi maclarda degil, her macta yapiyor. Bu nedenle de dirtyness bence 19 ile cuk oturmus. Mesela Emre Asik'in da dirtyness 19, Servet'in 15, Ayhan'in 16.. Bu durumda Lugano'nun 19 olmasi bana cok dogal geliyor acikcasi.

Agresiflige gelince, agresifligi kotu bir sey olarak dusunme. Aksine, Lugano agresif ve rakibin ayagindaki topa hic beklemeden giren bir oyuncu. Hatta agresifligi ben kotu bir ozellik yerine iyi bir ozellik olarak goruyorum. Aksine mesela Alex'in agresiflik 5, bunun nedeni de Alex'in yanindan adam gecse bile topa mudahale etmeyecek olmasi.

Ayrica Lugano bu sene 6 lig macinda (540 dakika) 3 sari kart gormus. Yani her iki macta bir sari karti zaten var simdilik.

Bu arada Alex'in forma numarasi 10 yapilmis, 20 olmasi gerekli.