Quote Originally Posted by EreN View Post
İbrahim üzülmezin iyi bir futbolcu olmadığına ve beşiktaş için AŞIRI yetersiz olduğuna artık eminim..
İbrahim Üzülmez, hücum anlamında çok yetersiz belki de Beşiktaş'ta oynamış en yetersiz sol beklerden biridir ama bunların da yanında hızıyla, savunma anlamındaki tecrübesiyle, kademeye girme özelliğiyle antrenörün tercihine göre forma alıyor. Ben böyle bir İbrahim'i takımıma almam ama şunu da kabullenmek lazım bu adamın hücum yönü ne kadar zayıfsa defansif yanı da bir sol beke göre o derece yüksektir, o yüzden onu tercih eden antrenörler olabilir.

Quote Originally Posted by Elano11 View Post
.
Unutmadan dün ki Yunanistan maçından sonra İbrahim Üzülmezin bazı özelliklerinin düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum...

İbrahimle alakalı düşüncemi yazdım zaten ama Yunanistan maçında İbrahim takımın en iyilerindendi. Gerek isteğiyle, gerek ortaya koyduğu performansla elinden gelenin en iyisini yaptı, fazlasını beklememek lazım zaten bu adamın kapasitesi bu kadar. Golde de hiç hatası yoktu, derslik bir şekilde ofsayt taktiğini uyguladı ama hakemin görememesiyle golü yemiş olduk.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Ama Cisse,TeLLo,Serdar Özkan kesinLik çok da üst seviyede oLmaLıLar.Umarım bizim çıkacak oLan data da böyLe oLur.
Evet öyle olacaklar zaten, Serdar Özkan zaten düzeltilecek. Cisse ve Tello da kendi ülkelerindeki KÖTÜ araştırmacıların yüzünden bu durumdalar. Onlar da düzeltilecek.