1.09.2007
4. hazirlik macimizi Real Sociedad'la yaptik. macdan 3-1 galip ayrildik. Miguel Veloso Valencia formasinda ilk gölüne imza atti, diger goller Silva ve Zigic'den geldi.
15.08.2007
Cok heyecanliyim. Bügün ilk resmi macima cikacam.
Apoel maci öncesi Oyuncularimla bir toplanti yaptim. "Bu maci taraftar icin kazanin ve oynarken zevkle oynayin" dedim.
Maci David Villanin 30 metreden attigi müthis golle kazandik. Manuel Fernandes bu macta cok etkili bir oyun sergiledi. Adeta yeni oyuncuya gerek, cünkü ben varim diyordu..
22.08.2007
Taraftarlarin yeni sevgilisi olan Miguel Veloso Milli takimda ilk macina cikti ve olanüstü performans gösterdi ve oyununu assistle süzledi.
26.08.2007
Bügün Atletico Madrid'e karsi ilk lig macimizi oynayacaktik. Bu mactan önce iki tarafta gergindi. Transfer döneminde hep Atl.Madrid vs Valencia oldu. Piatti, Ääritalo, Veloso, Lehtovaara gibi isimlerden kapistik. Atl.Madrid Piatti'yi kaparken, biz Lehtovaara ve Veloso'yu transfer edebildik. Veloso'yu en cok Atl.Madrid T.D. Aguirre istiyordu...
Oyuncularimdan müthis bir performans!!!!! Takimi hic böyle görmemistim.. Ilk 15 dakika Atl.Madrid bastirdi, ama Hildebrand ve defansimiz gol atmalarini engelledi. Ani bir kontratakda golü bulduk. Mac zaten ondan sonra bizimdi. Macin Kahramanlari: Fernandes ve Villa'di. Fernandes 1 gol ve 2 assist yaparak macin yildizi secildi!!! Valencia galiba yeni "Albelda-Baraja" ikilisini buldu:
Fernandes-Veloso. David Villa yine golcülügne konusturdu... 2 gol atarak takimi sirtlayan isim oldu
29.08.2007
Bügün Apoel'le ikinci macimiza cikacagiz. Taraftar bu mactan farkli bir galibiyet bekliyor. Bizde elimizden geleni yapacagiz
Aman Allahim birisi Manuel Fernandesi durdursun!!
Bu maci kolayca 4-0 kazandik. Silva ve Jo**uin yine kanatlarda formdaydi. Ortada Manuel Fernandes yine adetaa show yapti. 1 gol, 1 assist. Golü erken bulunca takim yine costu. Zigic ve Villa birer gol atarken yine, forvette müthistiler
Ayrica Montpellier pilot takimimiz oldu.
Saygilarla
.Yusuf Tekgül.
P.S Bügün devami gelecektir