Helal olsun arkadasim,olaya objektif yönden baktigin icin.
Gercekler ortada,objektif olanlar kabulleniyor.Biz de kendi takimimizin futbolcusunu cok elestiriyoruz,bazi futbolcularin bu takimda gereksiz oldugunu söylüyoruz.Yeri geldiginde sizin de bunlari söylemeniz gerektigini belirtiyorum,iste ozaman gereksiz tartismalar cikiyor,ben de hay elim kiralaydi da onu yazmasaydim diyorum
Neyse konuya dönelim...
Celaleddin`in tekmesini,hatta ucan tekmesine nasil kart vermedi aklim almiyor.Görmeseydi penaltiyi calmazdi,ama gördü,ve en azindan sari karti es gecti.Ha bir de Rüstü`nün komedilik durumu var.
Ziya Doganin cok gereksiz takintilari var bir de;Celaleddin,Hüseyin gibi.Ha bir de o akilalmaz taktigi.Bu taktigi ancak kücük takimlarda deneyebilir,sen 4.büyük kulübün basindasin,2-0 öndesin,ne akla hizmet takimi birden geriye cekersin ? Istafa mektubunu vermeli kanimca...
Ceyhun cok kötü oynadi,Trabzonsporun en önemli oyuncularindan birisinin böylesine önemli macta böylesine kötü oynamamasi gerekiyor.Cok gereksiz top kayiplari yapti,cok pas hatasi yapti,gereksiz calimlar atti.Berbatti resmen !