Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 361 sonuç

Konu: FM' de karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    avcılar

bende chelsea ile oynuyodum ilk sezonumdu abramovic benden dünya klasında yıldızları transfer etmemi istiyodu bende real madrid den ronaldoyu transfer ettim 50 milyon dolara neyse sezonun ilk yarısı bitti bana yine dünya klasında futbolcular transfer etmem icin paranın söz konusu olmadıgını söyledi bende kadromu yeterli görerek futbolcu transfer etmedim sonra bi baktım abromovic bana kızdı ve olaya el attı milandan 15 milyon dolara seedorf u transfer etti şaşırdım bu olaya ilk defa basıma geldi.

Quote Originally Posted by mesghut
    bende chelsea ile oynuyodum ilk sezonumdu abramovic benden dünya klasında yıldızları transfer etmemi istiyodu bende real madrid den ronaldoyu transfer ettim 50 milyon dolara neyse sezonun ilk yarısı bitti bana yine dünya klasında futbolcular transfer etmem icin paranın söz konusu olmadıgını söyledi bende kadromu yeterli görerek futbolcu transfer etmedim sonra bi baktım abromovic bana kızdı ve olaya el attı milandan 15 milyon dolara seedorf u transfer etti şaşırdım bu olaya ilk defa basıma geldi.
    aynısı bana da olmuştu 18 milyon dolara seedorf u aldı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

real madridde uefa maçında aletic ile oynadım ilk maç 5-0 yenildim.ikinci maçta ise ilk yarı 0-0 bitti 2. yarıda 55. dakikadan sonra 5 tane gol attım penaltılarda ise eledim harıka bi duygu gerçekten.sonra ise feyyonord elendim ama olsun o maç unutamıyacağım bir maç olmuştu....

fm 2005 te oyun da tuk mıllı teknık dırektor olucatım
    bı baktım kabul edılınce oyuncuları secemıorum taktık veremıorum ama oda ne asıl menejer ve coacharı secıorum
    federasyon baskanı oldum valencıadakı fatıh terımı ggetırdım
    fm 2005 te hem ersun hem senol gunes turk takımı hcası gozukuo sanırım sorun ordan kaynaklıyıd sonra duzelttım 2 hafta ıcınde mac olmadan ama komıktı kuzenmlerle epey sasırdık.

bırkerede penaltılar ıle aldıgım macı haber kutuma gelınce yenıldı yazdı gordum ve sok oldum tekrar oynadım hakszlık oldu dıe
    96 dan berı menejerlık oynarım ıkısınden baskada olmadı

Nesil
    2005
    Yer
    Kastamonu

75 metreden gol attığımı hatırlıyorum ama spiker öle demişti halbuki ben taç sol köşeden taç çizgisinin oradan golü atmıştım

Default hayaletin golü!!!...

dakika 90+2 galatasray-beşiktaş:2-1 pancu serbest vuruş kullanıyo
    vurdu auta gideceği belli
    ama top kale önüne geldi birden yön değiştirdi ve goool
    önce biri vurdu sandım ama tekrar tekrar izlediğimde gördüm topun yakının da kimse yok anlıyacağınız gölü hayaletlerrrrrrr attııııııııı

Default üç tam bir tane de yarım sakat

ispanya kupası çeyrek final rövanş maçı. Anladığım kadarıyla FM benim elenmemi kafaya koymuş en önemli oyuncularımı bir bir sakatlıyor, beni on kişi bırakıyor ama unuttuğu bir şey var: Kezman(119'da golü attı ve turu getirdi)

R.Madrid-Deportivo ben Deportivo yum ilk sene şampiyon oldum 2. sene R.Madrid ile 1. için kapışıyoz dk 29 da Crespo'dan gol geldi sewindim.2. yarının başında 47. dk da Zidane attı dedim nese en azından real karşısında 1 puan kurtarcam. Dk 90 Crespo real in filelerini havalandırdı 2-1 oldu ben sewinirken bilgisayara baktım skor 3-1 yeniyorum valeron 3. golu 90 dk da çakmış manyak bir duygu 90 dk da 2 gol atmak

BİR TANE DAHA AKLIMA GELDİ

BJK YE *****ROZZİ Yİ ALDIM BU ADAM MANYAK WURUYO AMA ÇALIMI BERBAT.YANİ 2 FORVET OYNATIP YANİNA ÇALIM ATAN ADAM ALMANIZ LAZIM.NEYSE KONUYA DÖNELİM.SOL KANATTAN SERGEN İLE BİNDİRİYORUM ORDA SERGEN *****ROZZİ'YE ara pas attı we Pezzarozzi korner çizgisinin orda.1 koydu top falsolu 90 a girdi o golü unutamıyorum yılın göl oldu

omersek Misafir

Angry mavi saha

birkeresinde liverpool ile oynarken yaptığım maçlardan birinde rakibimin sahası maviydi...
    bu arada yeni üyeyim ...

Quote Originally Posted by BIG__fox
    alın size fikstür kapı gibi...

ben böyle olay göremdim şahsen...

bu üstüste gelen fener darbelerine eminim cevap vermişsindir...
    nede olsa cimbomlular her işin üstesinden gelir
    bide bu arada fenerliler şikecilerle eşdeğerdedir demek oyunda bile şike yapıyorlar

Quote Originally Posted by omersek
    birkeresinde liverpool ile oynarken yaptığım maçlardan birinde
    bu arada yeni üyeyim ...
    bide bu arada fenerliler şikecilerle eşdeğerdedir demek oyunda bile şike yapıyorlar
    hoşgeldin iyi ettin geldin de.bu forumda şikeci gibi aslı olmayan ağır bir kelimenin kulllanılmasına modların izin vereceğini sanmıyorum.hakan şüküre torino şabanı dedim diye bi konu kapanmıştı.o yüzden mesajlarına dikkat et.

Default Gol rekoru!

Fenerbahçe de,türkiye kupasında maltepespor ile maç yapıyorum.
    Maçı 20-0 kazandım(hilesiz).
    Anelka tam 12 gol attı.

Default İkİ Accayİp Olay

Ben bi keresinde Fenerbahçe ye karşı Gençlerbirliğindeyken aut dikişinden gol atmıştım.Walla çok komikti gülmekten karnıma kramp girdi.
    Bi seferinde de maçta toplam 4 gol olmuştu ama skor hala 0-0 dı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fernando Torres kafayı yedi :)

Dünyanın en büyük genc yıldızlarından biri olan fernando torres caprazdan kaleciyide gecti kale bostu atmadı içeriye actı kimse vuramadı istese cok rahat gol atardı

Aziz Yıldırım bana yıldız oyuncu al al diyip durdu bende bi türlü alamadım sonra bi baktm kadroya Milanlı Kaka' yı almıs bende büyüksün Aziz Başkan gercektende alamayacagın oyuncu yokmus dedim

Editörden bütceyi 100 trilyon yapmıstım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default 162 milyon

fb ye fernando torresi sözleşme bitiminde almıştım

1.5 sezon sonra 162 milyon euro ya arsenale sattım

Default barthez show

dünya kupası finali fransa ile ingiltere sanırım artık maçın son dakkalrı kaleye cok yakın bir yerden frikik oldu barthez geçti topun başına bi çaklattı gol fransa maçı 2-1 kazandı....

Quote Originally Posted by CeZa_06
    maç içinde değil ama ilginç bir olay. nik besagno die serbest bi adamla ilgileniodum. biseneye yakın yabancı kontenjanım olmadığı için imzayı attıramadım. adam 17 yaşındayken futbolu bıraktı evet yanlış duymadınız(okumadınız) 17 yaşında.!.
    ne biliyon belki hakkın rahmetine kavuşmuştur

bende bayerndim ajaxla şl finali penaltılarla yendim ama haberlerde yenildi yazıyo maça bi baktım 5-2yenilişim normalde 4-1yendim sinir oldum yaw

Default ..

reddettidm bu teklifi

18. Default

maç içinde değil ama ilginç bir olay. nik besagno die serbest bi adamla ilgileniodum. biseneye yakın yabancı kontenjanım olmadığı için imzayı attıramadım. adam 17 yaşındayken futbolu bıraktı evet yanlış duymadınız(okumadınız) 17 yaşında.!.
    biliyorum o futbolcuyu genç yetenekli idi ilginç futbolu bırakması acaba sakatlığı falan mı oldu

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

Default İlgİnÇ

Bende BeŞİktaŞi YÖnetİyorum Lİg BaŞinda Sadece Kaleye Polat Keserİ Orta Sahaya Da Bİlal Kisayi AlmiŞtim Sonra Yildirim DemİrÖren Daha Fantastİk Transferlkeryapmami İstedİ Yapmayincada Kendİsİ Benİm Kisa Lİstemde Olan Futbolcula,ri Transfer Etmeye BaŞladi

Question

fm 06 fm 05 e göre bence daha zor en basit maçtan rahat yenilgiyle tanışıyorsun ben chelsea ile küme düşüyordum

baba bende 15 yaşında bırakmıs olası lazım yanlıs hatırlamıyorsam hemde Türktü

2 kere başkanlar adam aldı istemesemde
    1.chelseanın baskanı c.ronaldaoyu 100 milyon $ aldı

2 Fenerin başkanı sayın a. ben tam interin kalecisi neydi adı unuttum 2. kaleci brezilyalıyla anlastım imza attrıcam bedava gelıyor başkan kalktı kendısı belçikalı kaleci aldı gerçi kalcenin güçleri 16 dan aşagıya pek inmedi ama olsun

uefa kupasdında 1 maç bile kaybetmeden finale geldım finalde 0-0 (2.uzatma)giden maçta benım oyuncu hatırlayamadım bak şimdi neyse son saniye 10-20 sn sonra penaltılar olcak son atak yani gitti adam yumruk attı abi inanamazsın ceza sahasının hemen önü adamlar (schalke) gol yaptı aldı kupayı böye baska maclarda falan kafa falan atıyor futbolcu ama cok sık degıl 1 yıldı 2 kere ya oluyor ya olmuyor

1-0 yeniyorsam hele dakika 70-80 arası ise ölüm gibi maçı heycandan seyredemiyorum mutlaka atıyorlar cok kaybettım ama kımıde ben atıyorum 2-0 yenikken 81-85-90 da attıgım gollerle yendıgımı hatırlıyorum daha cok farklı macı cevırdım 4-0 dan 4-4 oldu falan ama sondakika degıldı onlar

kendım oyuncu beyendım gözlemciyi gönderdim bi baksın dıye bu gözlemci profesyonel futbolda gelecegı yok dedı birde fenerde oyanayacak kapasitede degıl ona yakın bır sey demısdı ben alamaktan vazgectım adam transfer sezonunda dünya çapındaki takımlardan teklıf aldı barca madrid chelse vb.
    ve adamın fiyatı 3,250 iken chelseaya gittiginde 16.750 olmustu ve 2 sene sonra dahada katladı ve guclerı fulledı ama bır kerede gözlemciye uymadım defans almıstım harıka bırı cıkmıstı ve cokta ılgı göruyordu yanı

daha cok sey olmustu ama bu kadar yazı yeter

22. Default Nufc

Bİrkeresİnde Lİg Macindan Once Reading Menajeriyle Laflastik Sampiyonluk Idalarima Inanmadiini Soledi Maca Ciktik 7-1 Yendik Mactan Sonra Yaptigi Aciklama Da Newcastle Nbu Kadroyla Sampionnol Maz Dedi Cok Gulmustum

Default benımm başıma gelenn enn ilginç ve komikk olay

2013 yılında galatasaraya brazilyadan transfer yaptımm..adamm cokk kotuu oynuoduu performansını eleştirdimm.daha sonraa galatasaraylı taraftar grubuu futbolcuyu dövdü die haber geldii)

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

ben athletic bilbao ile celtaya karşı oynarken kaleyi topa tuttum. sadece 1 gol atabildim. 90+4te celta ilk kez kaleyi tutturdu. o da gol oldu. maç 1-1 bitti. işin kötüsü adamlar 10 kişi idi...

Quote Originally Posted by drciwan
    ben athletic bilbao ile celtaya karşı oynarken kaleyi topa tuttum. sadece 1 gol atabildim. 90+4te celta ilk kez kaleyi tutturdu. o da gol oldu. maç 1-1 bitti. işin kötüsü adamlar 10 kişi idi...
    bana da oluyo arada çok salakça bişey

26. Default totthenam west ham

west ham la kapışıyodum.ilk yarı 2_0 maglubuz.ikisi de carew den.sonra devre oldu .bunları azarladım.ikinci yarı başladı.3_0.iice umidi kestim.defoe_berbatov iklisi beni mahçup etti sonra.4_3.eeee hep bizemi olacak.biraz da blg nin canı yansın bakalım

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe'yle İnönü'de Beşiktaş'a karşı oynuyordum.Appiah'ın pasından Anelka'nın çalımı ve çok dar açıdan yaptığı şuta kadar neredeyse gerçeğiyle aynı bir gol attım.Attıktan sonra şoktan gole sevinemedim bile.NAsıl böyle bir olay oldu hala anlamış değilim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eran
    Fenerbahçe'yle İnönü'de Beşiktaş'a karşı oynuyordum.Appiah'ın pasından Anelka'nın çalımı ve çok dar açıdan yaptığı şuta kadar neredeyse gerçeğiyle aynı bir gol attım.Attıktan sonra şoktan gole sevinemedim bile.NAsıl böyle bir olay oldu hala anlamış değilim.
    Aynısı daha önce bana da olmuştu ve neredeyse birebirdi, yalnız Galatasaray maçıydı (sanırım o oyun 6.0.1'de idi).

Upload ettim, ilgisini çekenler bakabilirler :
    http://rapidshare.de/files/15438982/...saray.pkm.html
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

güzel olmuştu ondan yazdım

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

bende yazayım başımdan geçen bi olayı ben GSyi yönetiyorum BJK ile kupa maçı oynuyoruz 3-1 liderim 90 dk girdiğimizde ben arkama yaslandım temem buda bitti derkeeen kalleş hakem 7dk uzatma verdi ve BJK penaltı kazandı dedim olsun yaa noolcak 3-2 olur en fazla dedim ama bu BJK 7 dakkada 3 gol attı 4-3 yenildim

Bide Arsenalle bikere tam 10 ar penaltı çektik kaleciler ya tutuyo yada oyuncular dışarı etıo ama yenilen yine ben oldum

Bunu yazamadan edemeyecem Cm01-02 den Bi futbolcuyu alıp 2-3 ay sonra satmaya çalışınca futbolcu beni buraya yalan vaadlerle getirdiniz kandırdınız gideceğim takımı seçerken çok yanlış yapmışım vs vs ağlamaya başlıodu kopuyodum burda gülmekten

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri