wome...kendi sahasındaydı kimse yok bi o bi kalecim.top ayağında ortasahaya doğru ilerledi.sola doğru döndü böle u çizdi.kimse yok ama.ve taca çıktı adam...
wome...kendi sahasındaydı kimse yok bi o bi kalecim.top ayağında ortasahaya doğru ilerledi.sola doğru döndü böle u çizdi.kimse yok ama.ve taca çıktı adam...
denizlispordayım vestel maçı 3 oyuncu değişikliğimi yaptım 2 si sakatlıktan dolayı bu değişiklikerden sonra 2 oyuncum daha sakatlandı buna rağmen vestel manisayı 2-1 yendim
ben 2008 2009 sezonundayken 6 takımla uefa ya gitmişti türk takımları
bjk: intertota
denizli :inter tota
gs: şampiyonlar ligi
sivas:lig 4. lüğü
trabzon: lig 3. lüğü
inegöl: türkiye kupası ( finalde fenere kaybetmişti penaltılarla)
ancak gruplara kalamayacak bu 6 takımda çünkü nasıl olduysa sivasspor beşiktaşla( yani benle) eşleşti
http://img233.imageshack.us/my.php?image=ads305z3ip.jpg
eee ne var bunda?
evet olamazmı yani![]()
bence oldukça garip tamam bu gerçek olabilir ama çok tuhaf genedeOriginally Posted by nekop
süper olmuş valla![]()
az önce agustosun 14 ünde 3 tane oyuncum grip oldu ispanyadayım üstelik =)
dunya kupası yarı fınalınde 9 kısı kalan ıspanya bana 2 gol attı 2 2 den uzatmada bozulmayan beraberlıkle kupaya 3 lukle veda ettım
bırde fm2005 te nasılsa ronaldo 29 30 yaslarında erzuruma geldı
muthıstı normalde almam 29 u gecen adam ama ronaldo baska efsane o
arkadaslar sizde oldumu bilmiyorum??ibrahim toraman antramandan kactı...haberi gelince cook guldum...tabi sonra ceza verdim......(resmini gonderemedim)
bi keresinde fenerde aziz yildirim 250 mil dolar harcatıp yeni stat yapmıstı
serginhoyu merinosspora göndercekti adamın 2.400 mil dolar alcagı vardı onu ver gidiim dedi verdim gitti
bi kere fenerle 15 maç üst üste yenildim kupada inegölspor maçına sadece 180 kişi geldi
ara sıra katılmıyor bazı sorunlu elemanlar.önce cezayı veriyorum sonra kapıyı gösteriyorum![]()
sen fm oynadığına eminmisin?
bu kadar ilginçliği ilk defa okuyorum.
heheheheeheheh
beşiktaş İnegölspora yenildiği gün inegölle hazırlık maçı ayarlayıp 1-0 yenilmiştim
en ilginç olay haala multiplayer da oynayamam![]()
UEFA DA YARI FİNAL MAÇIM VARDI.TRABZONLA KUPA MAÇIMDAN 3 GÜN SONRA RANGERS LA UEFA YARI FİNAYDE KARŞILAŞACAKTIM.TRABZON MAÇINA FORVET ve ORTASAHANIN YEDEKLERİ İLE ÇIKTIM.SONRADAN.NECATİ VE HASAN SASI ALMAMA RAMEN 7-7 Berabere kalıp Penaltılarda Yenildim: MAÇTAN SONRA MONDRAGON KOFUNA 2 HAFTA CEZA KESİP SATILIK LİSTESİNE KOYDUM.ONDAN ÖNCEKİ LİG MAZIMDA TRABZONU 3-0 YENMİŞTİM
kartalspordayım. U20 takımım da hiç kimse olmamasına rağmen 3 sezondur kendi liglerinde şampiyon oluyorlar???????
mehmet kasımoğlu gibi maltepesporda oynayan bi oyuncuyu chelsea ya getircektim. adam kulübten aylık1,200 alıyodu. ben 33 bin teklif ettim reddetti. sora taktım tabi ben 170 bin dedim gene kabul etmedi![]()
![]()
adam kabul etse bile maltepesporlu bi topcuya hemde chelsea teklifini reddedecek kadar salak sa nasil calisma izni alacaksinki zatenOriginally Posted by LaKe
yaşlandı ama
fm 2006da schakeyle oynuyodum.nuri şahin wardı we tam göbekte serbest rol veriyodum.performansından memnundum.bir gün bayernle maç yaparken iki kişi çalımladı ve 3.cüde düşürldü 25-30 m arası mesaafeden frikik kullaılacaktı nuri kullancaktı ve topa bi vurdu süper ve çok sert bir gol oldu.frikiği 14 felandı.ama süper frikiği sanki 20 gibi wurdu.![]()
zeki rüstünün sezon sonu barcayla kontratı bitiyodu
kontrat önerdim 1 ay kala
parayı az buldu(2.5 mil dolar!!!!!!!!)
sonra sonraki sezonun başında 550 k dolara kocaeline geçti
Bursaspora bir cok oyuncu transfer ettim tabi cogunu taksitle almistim sonra klup borc batagina dustu Oyuncu satarken Transferler alacaklilar tarafindan yonetiliyor gibi bise soyledi daha sonra yonetimi yeni baskan dewraldi ve tum borclari odeyip ustune bide tranfer butcesi yaratti ilgin olani yonetimi yeni baskan devraldi demesine ragmen personelden yeni baskan kimmis diye bir bakim dedim ayni baskanin ismi vardi
benim oyunda da fener bütün yıldızlarını satıyo çok saçma(tuncay,anelka)
Fenerbahcenin sampiyonlar ligi sampiyonu oldugunu gormustum buda baya ilginç ve bana gore komikti![]()
herhalde bi 10 sene daha ancak fm de turk takımları sampıyon olabılecek gercekte ise malesef Never..
bu 6.0 ın bi hatası yama yüklemen gerekio
cem bakiyi bdavadan aldım hiçö taliplisi yoktu aldıımın ertesi gübü bursaa 1 mil dolar teklif etti kabul ettim