-
Yahu zaten adam dıyorkı bıde orta yapabıLsem dunyanın en ıyı soL bekıyım
cok gereksız bır oyuncu bence.. neyse ya artık futboLdan faLan sogudum Zıya Dogan yuzunden.. 2-0 dan macı 3-2 kaybedıyoruz o kadar da uzuLmedım ..eskıden berabere kaLınca deLırıyodum.. ama maLasef bu zıya dogan yuzunden benım gıbı cogu ınsan sogudu futboLdan ..
Ikı takım arasında cok fark vardı bu kadroya ragmen yınede yenebıLırdık bjKyı zıya takıma karısmasaydı.. Bjk de Bobo Oyuna gırıyor Bızde ıse OkuL arkadasım Ergın KeLeş ? Defansımız cok kötu oynadı ama Sen Stepanovu satarsan F.eLler ı ıstemezsen kadronda Erdınc-Tayfun ıkıLısıyle oynarsın
Yattara ? acaba 3 buyukLerde olsa hangı td onu takımdan keser yada oyundan aLır .. Zaten Şuankı Yattara %50 bıle degıL cunku sen adamı her zaman basının önune at ceza ver cocuk gbı azarLa şımdı Yattarayı bıLe bıtırecek adam
Jefferson , Stepanov, Fabiano eLler, Murat Ocak , Fatih AkyeL, Szymkowiak, Musampa, Marcelinho, Ersen Martin, acaba daha kac tane yıLdızı Takımdan uzakLaştıracan Zıya Dogan ?
Tek akLıma geLen sey HeraLde Zıya hoca nereye gıtse kendı adamLarını getırıyorya belkıde onLarın transferLerınden pay aLıyor .. Devre arasında risp ve aymanı aLıp ta Stepanovu kesen bır adamdan dha ne bekLıyecez ..
Mesaj Yetkileri