-
Yorumlar icin tesekkür ediyorum.
01.10.2007
15.09.2007
Yine bir derbi yaklasiyordu, bayaa heyecanliydym. Barcelona vs Valencia macina yaklasik 95000 taraftarin gelmesi bekliyordu. Daha önce hic bir zaman bu kadar cok insani bir stadda görmemistim.
Macdan 5 saat önce takimin kaptani David Albelda ile sohbet ettim. Taktigimi acikladim, oyun anlayisini ve mühtemelen transfer edecegim oyunculardan bahsettim. Albelda taktigimi begendi
ve bana takima kimin gelebilecegini sordu. Daha hicbirseyin belli olmadigini, ama takimda mutsuz olan Marchena'yi München'le takasta kullabiliriz dedim.

Yaklasik 98 bin seyircinin izledigi mac bizim acimizdan güzel gecti. 30 dakikada Messi ile öne gecen Barcelona, sagdan soldan hucumlara devam etti, ama Hildebrand dayandi, defans dayandi, taraftarilimiz dayandi, kisaca biz dayandik. Kirmizi kart gören Barajan cikisiyla herkes umutu kesmek üzereyken, Yusuf Tekgül 3-3-3 taktigine döndü. Ani bir atakla 3 vs 4 posizyonunda Villa attigi sut Puyol carpip Valdesi ter köseye atti. Böylece mactan 1 puanla döndük.
18.09.2007
Sampiyonlar Ligi gruplar maclari baslamak üzereydi. Grup bizim acimizdan bence kolaydi. Bizi en fazla Liverpool zorlardi diye düsünüyorum. Taraftar benden kesin galibiyet bekliyordu.

David Villa yine bizim icin neden vazgecilmes oldugunu gösterdi. Attigi 2:de harikaydi. J o a q u i n'e attirdigi gol ise müthisti. Bu mactan galip cikdigimiz icin mutluyum. Hayatimdan memmunum. Simdi arkadaki büfede Kanye Westin- Goodlife adli sarkisi caliyor 
23.09.2007
Bu mac J o a q u i n icin önemli, nede olsa büyüdügü takima karsi.Bu mactan 3 puan almak istiyorduk, inanmistik. Hadi ben gidiyom, byye
Mac basliyor

Bu maca J o a q u in' suz, Silva'siz, Albiol'suz ciktik. Villa yine hep oldugu gibi yine atti. Bu mac icin yorum yok.
26.09.2007
Ligdeki beraberlikler artik morallerimizi bosmustu artik kazanmak istiyorduk!! Macdan önce 1 saat 20 dakkalik konusma yaptim!!!
Oyunculari iyice motivazyon ettim.

Albeldanin yoklugunda ilk 11'de sahaya yeni transfer Miguel Veloso cikti ve güvenimi bosa cikarmadi. 2 assist yapti ve macin kahramani oldu. Böylecekte sonunda galibiyet yüzü gördük 

30.09.2007
Bu mac öncesi yine mutluydum. Silva'nin cezasi bitmisti, Jo**uin kondisyonu süperdi. Albiolun sakatligi bitmisti. formusz Morettininin yerine Sakatliktan cikmiz Caneira oynayacakti.

J o a q u i n ve Villa takimi 2 ser golle sirtladi. Silvada onlara 2 assistle dahil oldu. Getafeli Uche macta cok etkilidi.
Mactan Sonra Getafe T.D Michael Laudrup'la görüstüm. Görüsmenin sebebi Ikechukwu Uche'ydi. Uche'yi takimimda görmek istedigimi söyledim. Laudrup'da Uche'yi 3M euro+ Morientes yada Edu karsiliginda sata bileceklerini söyledi. Düsünelim diyerek Pizzacidan ayrildim 

Ana gitmem gerekiyor Gencoya bakmaya. hadi cüüüüüz 
Mesaj Yetkileri