1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Villereal Kariyeri...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende diyorum kulagım neden agrıyor böyle biri benım adımı kullanmıs burada.Toparlanmısın Emir senden şampiyonluk bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bende diyorum kulagım neden agrıyor böyle biri benım adımı kullanmıs burada.Toparlanmısın Emir senden şampiyonluk bekliyorum
    Neden olmasın Mert'jimm

Osasuna bekledigimizin tam tersine zayıf cıktı.EeEeEe Taktigi verende ben olunca karsımızda duramadılar.Kazandık Mutluyuz..

Osasuna macının yorgunlugunu üzerimizden atamadık.Gollü bir maç izledik yenebilirdik ama olmadı.Puan aldıgımız için mutluyuz..

İspanya kupasında rakibimizi rahat gectik..

Kalemizde 2 gol görmemize ragmen kazandık.Farka giderdik ama hava koşulları etkiledi

Ligin belkide en iyi kapanan ekiplerinden Santander'i defansın arkasına attıgımız toplarlarla gol bulmaya calıstık.2 golle rakibimizi devirdik..

Olaylı Almeria maçı ! Ayrıntılar birazdan...

İlk yarıyı maglup bitirdik.2. yarı takımı iyi motive ettim kazanmayı bildik.Az daha Gruptan cıkamıyorduk..

Olaylı Almeria-Villereal Macının Yankıları Sürüyor...

Türk temsilcimiz Nihat Kahveci'ninde olaylara karıstıgı macta burnu kırıldı.Gözü mosmor oldu.İspanyol Polisler Nihatı gözaltına aldı.Ayrıca Nihat Kahveci 3 hafta sahalardan uzak kalacak.Rio Mavuba'da sakatlandıktan sonra yedek klubesinde macı izlerken Riquelme'ye yapılan sert harekette sahaya daldı ve Corona'ya agız burun daldı.Corona kırmızı kart gördü.Federasyon Nihat Kahveci ve Rio Mavuba'ya agır para cezası verebilecegini acıkladı.Ancak Emir Erilmez'de bu olayların peşini bırakmıycaklarını haklarını sonuna kadar savunacaklarını belirtti.Ligdeki çıkışımızı çekemeyenler var bize oyunlar oynamaya calısıyorlar.Hiçbir şekilde bizi yıldıramazlar ! dedi.Ayrıca Erilmez liderle aramızda sadece 6 puan var kimse bizim şampiyon olamıycagımızı iddaa edemez dedi !

Kaynak:Fanatik

Grupta avaraj farkıyla 2. yiz..

Mesaj Yetkileri