1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Derbinin tarihi belli oldu

Hybrid View

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    ligin ilk haftasından bu yana maçlarımız pazar sadece bidedfa cumartesi günü maç yaptık, neden hep pazar oynuyoruz
    Galatasaray'ın 10.haftadaki maçının Pazar olmasının sebebi 25 Ekimde Bordeaux'la yapacağı UEFA Kupası maçı var..

11.Haftadaki derbinin Cumartesi olmasının sebebi ise 7 Kasım'da Fenerbahçe'nin PSV 8 Kasım'da da Beşiktaş'ın Liverpool maçlarının olması

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Galatasaray'ın 10.haftadaki maçının Pazar olmasının sebebi 25 Ekimde Bordeaux'la yapacağı UEFA Kupası maçı var..

11.Haftadaki derbinin Cumartesi olmasının sebebi ise 7 Kasım'da Fenerbahçe'nin PSV 8 Kasım'da da Beşiktaş'ın Liverpool maçlarının olması
    o kadarını bende biliyorum önceki haftlarıda açıkla şu smiliyde bana cevap verirken kullanmazsan sevincem

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

o kadarını bende biliyorum önceki haftlarıda açıkla şu smiliyde bana cevap verirken kullanmazsan sevincem
    gerilmeyelim lütfen hem pazar oynamak daha avantajlı rakibin skorlarını görüyosun ona göre oynuyosun

Emre Abi kızdıracak birşey söylediysem özür dilerim,smiley konusuna gelince de kullanmam bir daha.Ben sadece bu hafta niye böyle olduğunu açıkladım,önceki haftaları bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Emre Abi kızdıracak birşey söylediysem özür dilerim,smiley konusuna gelince de kullanmam bir daha.Ben sadece bu hafta niye böyle olduğunu açıkladım,önceki haftaları bilemem.
    Ben kızdığım felan yok sadece o smileyi sevmıyorum , birde siz herşeye karışmak zorundamısınız (velet)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhaha cok güldüm ya Ne var adamın smileyinde..

Mesaj Yetkileri