Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Frenetico Sampdoria'da !

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Angry Frenetico Sampdoria'da !

SAMPDORIA
    1946

Merhaba. Sampdoria kariyerimi bir aksilik olmazsa forumda paylasmak istiyorum. Oyuna biraz ecnebi deyimle roleplay katacağım. Bir sonraki mesajda Erdem 'Frenetico' Demirci olarak karşınıza olacağım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Başarılar Dilerim.....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Merhaba ben Erdem Demirci. 1967 Torino doğumluyum. Gurbetçi bir Türk ailesinin çocuğuyum. Babam işçi olarak geldiği İtalya'da kalıcı olmuş eski Fenerbahçe taraftarı yeni Torino taraftarı bir futbol fanatiği idi. Tabi ki beni de buna uygun yetiştirdi. Onun tüm muhalefetine rağmen ben daha küçük yaşlarda Juventus'u tutmaya başlamıştım. Ve ağlayıp zırlayarak kendimi Juventus altyapısına yazdırdım. Solak bir orta saha oyuncusuyum. Sert futbol oynamayı o zaman hocalarımdan öğrendim. Zaten asi ve sert bir yapım vardı. Haksızlığa hiç tahammül edemezdim. Bu yüzen takım arkadaşlarımla çok defa tartıştım.

Birkaç kiralık denemeden sonra Juventus A takımında birkaç maç yedek soyundum. Birkaç hazırlık ve kupa maçında da oynadım. Aslında iyi bir futbolcuyum, taraftar da beni seviyordu (çünkü oynamadığım zamanlar onların arasında oluyordum) ama pek uyumlu biri değilimdir.
    A takımda kalıcı olamayıp (sonuçta takım juventus!) italya serie A'da önce kiralık olarak oynadım, sonra da Torino'ya transfer oldum. Babamın istediği de olmuştu

Futbolculuk kariyerim kırmızı kartlar ve kavgalar ile geçti. Yetenekli olduğumu herkes söylüyordu ama bir de uyumlu biri olabilseydim. Gittiğim her takımda hocalarıma "taktik" öğretmeye çalıştım. Bir futbolcunun Öyle değil böyle demesine hiçbir teknik adam prim vermez inanın Torino'dan kovulmam da 2-0 yenik olduğumuz bir Atalanta maçında t.direktöre çıkışmam sonucu olmuştu. Beni önce oyundan aldı sonradan takımdan

Futbolu bıraktıktan sonra juventus'da (aslında beni severler) antrenörlük yaptım. Lippi'nin Juve'sinde bende yardımcı hocaydım. Ve daha sonra ikinci lig italyan takımlarında iş buldum. Gittiğim takımlara heyecan katmamla ünlüyümür. Ama oyuncularla ve özellikle basınla pek anlaşamam. Ruhsuz oyunculara tahammülüm yok. Antremanda çalışmayana tahammülüm yok. Hemen basıyorum cezayı.

En son Bari'de çalıştım. Aslında iyi gidiyorduk. Antreman sahasında bir gazeteciyi yumruklayınca özür dilemem istendi. Kabul etmeyince kovuldum.

Bana İtalya'da herkes Frenetico der. Öyle ki taraftara satılan formalarımda bile Erdem yazmaz Frenetico yazardı. İnsanlar eğlenceyi seviyor! Frenetico "Çılgın" demektir.

Şimdi Sampdoria ile transfer görüşmeleri yapıyorum. Umarım iyi geçer.

Güzel bir giriş olmuş ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başlıkta neden "" var anlamadım?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Thumbs up

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Başlıkta neden "" var anlamadım?
    Bana en yakın tip o olduğu için

Evet anlaştık. Şimdi takımla ilgilenmem gerek. Hazırlık sürecini biraz uzun tutalım. Oyundan görüntü alan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Klasik yöntem print screen tuşu mu kullanılıyor?
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayağımın tozuyla üç taneoach getirdim takıma. Zahmetsiz rahmet olmaz, çalışsınlar.

Sampdoria tipik bir italyan ekibi. Hemen hemen herkesin tackling değeri yüksek Orta saha için sıkı dm ve mc'lerim var. Şimdilik tercihim Palombo ve Delvecchio.

Palombo'yu Fiorentina istedi vermedik, üzüldü. Bende gıcık oldum kendisine. 16M $'a klüplere önerdim alan çıkmadı. Şimdi o bana ben ona muhtaç. 25 yaşında çok güçlü bir DM.

Kanatlar bana kalırsa çok kötü, arayıştayım. Sağ-sol iki yere de adam arıyorum.

Cassano kiralık, Montella kiralık. Güzel adamlar. Yalnız Cassano çabuk yoruluyor, Montella'nın da kafa vuruşları iyi değil. Şimdilik Caracciolo ile oynuyorum. Bonazzoli hele bi iyileşsin.

Şimdilik ilk 11 aşağıdaki gibi : Tıklayınız

.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler giriş süper ötesi takımda iyi devamını bekliyoruz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

DC ihtiyacımı biraz garip bir şekilde çözüm. İtalya basını şimdiden hakkımda konuşmaya başladı. Breno isimli 17 yaşında bir Brezilyalı çocuğu taksitle 8M $ gibi bir meblaya transfer ettim. Özellikleri harika. İşin kötüsü Ocak ayında gelecek (Mehmet Demirkolocci'nin beni en çok eleştirdiği nokta bu!)

Aslına bakarsanız biraz acele oldu. Pişman değilim heh

Kanat arayışlarım devam ediyor. Crossing, Dribbling ve Pace sahibi, temiz yüzlü kanat oyuncularına ihtiyacım var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel kariyer olacaga benziyor.Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

İlk hazırlık maçımızı amatör bir takımla yaptık. Her iki yarı farklı 11 sürdüm.

İlk yarıda gelen iki golle 2-0 kazandık. Goller Caracciolo'dan. Montella yerine onu tercih etmemde haklı mıyım görücez.

Daha ısınamadan Avrupa maçı oynamak zorundayız. Rakip Belçika'dan Gent. Çekinmiyor değilim. Daha uyduruk bir takım olsun isterdim. Deplasman düzeneğinde klasik dengeli (benim 4-4-2 english dediğim) taktikle sahaya çıkıyoruz. Ama İtalyan farkıyla Oyuncularımız presi seven, tackling ve heading özellikli. Çalışmayan AMC'ye forma vermiyoruz. Ve işte ilk maç:

Gent futbol adına ortaya hiç birşey koymadı. Extend modda bile atak yaptıklarını göremedim Ama biz de iyi değiliz. 10 şutumuz var ama pozisyonlar pek net değil. Gent'i sahamızda İtalyanın soğuk çimlerine gömeriz gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Abicim olmadı, Gent gibi bir takımı içeri dışarı farketmez, silip geçmen lazımdı.

Önemli bir maç, 2.maçı daha sıkı tut derim.Eleyeceğine de rakibini eminim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Bazı oyuncuların Avrupa kadrosuna henüz kaydedilmemiş olması enteresan. 2 maçtır eksik çıkıyoruz. Maç günü geldi çattı. Biraz stresliyim. Basına maçı rahat alacağımızı söylüyorum. Bana kalırsa da öyle olacak. Yine de tırsmadan edemiyorum

Gollerin geç gelmesi beni korkuttu. 2. golü atana kadar Gent'i perişan ettik. 17 şut gönderdik ikisi gol oldu. Maç 0-0 giderken 3 oyuncu birden değiştirdim ve perdeyi yeni girenlerden Zenoni açtı 2-0'dan sonra Gent futbol oynamaya başladı, gol yedik. Demek ki karşımızda top oynayan bir takım olsa gol yiycez. Bunu bir kenara not ediyorum. Yolun başındayız daha.

Kariyerimiz gece devam edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler, zor da olsa turu geçmeyi başardın

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

iyi bari elemişsin..

Tebrikler elemişsin Gent'i. Takım oturunca daha iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Basarilar ...

Başarılar....

Nesil
    2006
    Yer
    -

Breno tanırım süper oyuncu FM'de özellikleri tavan. Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

uzun soluklu olması dileğiyle başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elemişin tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Kanat oyuncu arıyordum, sol kanat için bir transfer yaptım. Aslında sağ kanat da lazımdı ama hem para kalmadı hem de zaman. Oyuncumuz Radek Sirl. Zenit'de oynuyor (idi)

Hazırlık maçlarında garip şeyler deneyip istediğimi alamadım. (20 şut 1 gol gibi) Avrupa maceramız şakaya gelmez. Deliyiz ama o kadar da değil. Takımdan maksimum faydalanmak için yeni bir sistem üretiyorum. Aslında biraz klasik. Ne yapalım başarıya giden yolda mübahtır

Rakip Brann. Maçtan önce gerilimi arttırmak ve futbolcuları motive etmek için işi biraz abartıyorum :

"İskandinavları sıcak gollerimizle ısıtacağız!"

Birkaç oyuncum motive oluyor. İşe yaradı galiba

VE MAÇ

Rahat bir galibiyet. Rakip 10 kişi kalınca fırsat bu fırsat diyerek takıma tempoyu arttırmasını söylüyorum. Anca 1 gol atabiliyoruz. Yeni oyun stilimiz işe yarıyor.

Ligde ilk maç Juve ile deplasmanda. Benim için zor olacak. Brann'a çıktığım gibi çıkamam. Bazı kesintilere gidiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Cassano'yu lanetliyorum! 6 şutu da auta gönderdi. Üç tel saçımı da yoldurdu bana. İlk yarı sonunda kazanırız diyordum ama, Juve bastırdı, aldı. Finishing'imiz yetmedi, sağlık olsun. Ha ben ha Juve Maçan sonra Cassano'ya teesüflerimi bildirdim. Dua etsin ilk maç yoksa üstüne yürürdüm!

Sonunda Caracciolo'nun gol attığını gördük
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Lazio erken havlu attı. Bu sene Cassano'ya kafa atmazsam iyidir. Maç az daha gidiyordu. Bellucci joker adam görevini başarıyla sürdürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyor

güzel güzel gerçektende güzel gidiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Şimdiye kadar mesaj atan herkese teşekkürler. Yeni ekran görüntüleri mail arızasına takıldı, geciktik. Cassano'nun gönlümü aldığı maç, Gelece Dönüş 3-2 ve yeni maçlar inşallah bu akşam Turksportal ekranlarında
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk üç maçımızın Juventus-Lazio ve Milan ile olması biraz kötü oldu. Maçtan önce Milan'ın 4-3-3 oynadığını görünce hevesim kırılıyor. Ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum, evvela moral yükseltici birkaç açıklama ile takımı gaza getirmeye çalışıyorum.

Frenetico: Sampdoria kimseden çekinecek değil!

Sampdoria teknik patronu Erdem maçtan önce Ancelotti'yi hedef alan açıklamalarda bulundu. "Beraber çok oynadık, baltanın tekiydi" dediği Ancelotti'nin Milan'ın başında iyi işler yaptığını ama Sampdoria'nın kişilikli futbol oynayan bir takım olduğunu kayetti.

Milan şiir gibi oynuyor. İşte modern futbol! Yeni transferleri Amauri tam bu sistemin adamı. Ortaa süper üçlü MC önlerinde Kaka ve Jankulovski. Adamların pozisyonlarından ben bile keyif aldım Maçı 3 golle atlatmamız Ancelotti'nin skor avantajından sonra 2 DMC'li 4-4-2 'ye dönmesindendir. 2007 sistemim olan 4-3-3'e dönmek üzere gaza geliyorum

Avrupa maçlarımız devam ediyor. Böyle çerez rakipler bana deneme şansı veriyor sağolsun Cassano attığı enteresan gollerle attığım fırça da haklı oluğumu kanıtlıyor.

Evimizde yendik mutluyuz. Goller yine geç geldi, bu gidişle erken yaşlanırım. Rakibimiz güçsüzdü. (yoksa biz mi iyiyiz? )

İşte bu! Çok iyi galibiyet. Udiniese tek forvet oynuyordu, yüksek tackling oranımızla ataklarını erittik. (%94 başarı)

Gelece Dönüş: 3-2

Teknik patron Frenetico'nun büyük hatalarla başlarak takımının 2-0 geriye düşmesine sebep oluğu maçta Sampdoria zor olanı başararak rakibini 3-2 yenmeyi başardı.

Geniş alanda, defansı öne çıkararak yüksek tempo ile oyuna başlayan Sampdoria 3-5-2 ile orta sahayı kalabalık tutan Napoli'nin göbekte her topu kapıp araya adam kaçırması üzerine daha 18. dakikada 2-0 geriye düştü. Oyuna hemen müdahale eden Frenetico dar alanda daha yavaş ama emin oynamayı seçerek takımını galibiyete taşıdı.

-----

Gecenin ilk maçı Larissa ile olacak. Turu geçtiğimiz için 4-3-3 veya yeni bir 4-4--2 'yi dönüşümlü olarak denemeyi düşünüyorum. 1 saate kadar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Correire dello Sport

Frenetico: Hedefimiz ilk beş!

Larissa maçından önce kameraların karşısına geçen Erdem, turu geçecek skoru ilk maçta aldıklarını bu maçta farklı bir sistem deneyeceklerini belirtti. Lig ile ilgili gelen sorular karşısında "Çok önemsiyoruz, hedefimiz ilk beş, belki şampiyonlar ligi bileti" diye konuştu.

Dizilişi Milan'dan esinlenme 4-3-3 (4-3-2-1) ile ilk maçımız. Bir olmazdı da iki olabilirdi. Ama genel bir uyum sorunu göze çarpıyor. Bir maçta birşey demek zor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benim yeni mesajlar hep birleştirmeye gidiyor Birazdan yeni maçlar, son puan durumu ve evimizdeki Genoa maçına yakın plan.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

4-3-3 maceramız devam ediyor. Gol sesi çıkmadı.
    ------------------------------------------------

Ayşeciğin Alpella'ya doyduğu an! Maça şimşek gibi giriyoruz. 10 dakikada iki gol ve üstüne kaçanlar cabası. 4-3-3 umut veriyor. Ama sonra bir durgunluk. Yine de futbol 2-1'lik skoru haketmiyor.

Çok iyi gidiyorsun. Yeni taktiğin de oturursa senden şamp. bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İyi gidiyosun devam boyle.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri