1 ile 30 arası toplam 521 sonuç

Konu: Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by nekop
    arkadaslar evra ile yılsonu için anlastım fakat arkadasım bana benim oyunda hic bisey yapamadı sezon sonu sattım dedi sizde nasıl oynuyor ona göre yeni bi oyuncuyla daha anlasıcam

Evra gayet iyi oynuyor...Ben 2 sezon oynattım ve oldukça memnun kaldım daha sonra da Roma'ya sattım...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Evra gayet iyi oynuyor...Ben 2 sezon oynattım ve oldukça memnun kaldım daha sonra da Roma'ya sattım...
    saol usta onu aldım ayrıeten bide yedege fawcetti aldım artık olmazsa evrayı ortasahada oynatırım

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by nekop
    saol usta onu aldım ayrıeten bide yedege fawcetti aldım artık olmazsa evrayı ortasahada oynatırım
    Çok çok mantıklı transferler yapmışsın bravo...Ayrıca Fawcett antrenman programına bağlı olarak gelişimini doğru orantıda yaparsa Evra'yı yedek de bırakabilir hiç belli olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çok çok mantıklı transferler yapmışsın bravo...Ayrıca Fawcett antrenman programına bağlı olarak gelişimini doğru orantıda yaparsa Evra'yı yedek de bırakabilir hiç belli olmaz
    abi ikisinide oynatmayı düsünüyorum bu arada su leyrieltona baktım teklif yaptım ama romanınkini kabul etti kactı güzelim oyuncu onuda alsaydım defans cosardı

bu bahsettiğniz antreman progmanı hangisi oluyor

Mesaj Yetkileri