1 ile 30 arası toplam 521 sonuç

Konu: Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Lanus adlı takımda oynuyor...Oyun başlangıcında 20 yaşında...İyi bir program ile Marking 20 Tackling 20 Heading 20 Positioning 20 oluyor çok rahat....

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Lanus adlı takımda oynuyor...Oyun başlangıcında 20 yaşında...İyi bir program ile Marking 20 Tackling 20 Heading 20 Positioning 20 oluyor çok rahat....
    gioda yı ben pek fazla beğenmiyorum ama size ilk sezonda asla almamalısınız diyebilirim nedenleri ise

neden 1:

18 önünde çok gereksiz fauller yapıyo karşı takımda duran top ustası varsa ...

neden 2:

yavas oldugundan arkasına çok adam kaçırıyor sonuç: forvetin becerisine kalmış

neden 3 ve en onemlisi:

18 içinde girdiği ikili mücadelelerin %70inde penaltı yapıyo (bu oran gerçek)hemde en olmadık yerde

bu herifi aldım ilk maçında hem penaltı yaptırdı,penaltı yetmedi bide gol yedirdi
    bitime 15 dk kala oyundan atıldı maç sonunda sovemedim bile

oyunda nefretimi kazanmayı ilk maçında başarabilen ender ve yegane oyuncudur

ama hakkını veriyim yaptıgı bu saçmalıkların yanında bu herifi as oynayacagı bi takıma kiralarsanız 3 sezon sora kendini afettire bilio
    ama yanılmayın emin olunki eskiden gelen alışkanlıkları herzaman devam edio......

Mesaj Yetkileri