1 ile 30 arası toplam 521 sonuç

Konu: Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by hurmet
    3 milyona bile vermediler onun için alamadım

Nasıl olur ya Ben 150 bin euroya almıştım oyunu ilk açtığımda...Şimdi hala bende ama 2 sezondur gelişmesi için başka takımlara kiralıyorum...

Ayrıca Goias'lı Leyrielton'u da takibe al...Defansın sağında şov yapıyor ve çok genç...

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Nasıl olur ya Ben 150 bin euroya almıştım oyunu ilk açtığımda...Şimdi hala bende ama 2 sezondur gelişmesi için başka takımlara kiralıyorum...

Ayrıca Goias'lı Leyrielton'u da takibe al...Defansın sağında şov yapıyor ve çok genç...
    İlk başlarda hemen alabiliyosun ama daha sonraları büyük takımlara gidince zorlaşıyor inat ediyolar..

3. Default

bence diegoyu sat zaten hepside hemen hemen aynı kalitede futbolcular ama sakın ümit karanı kesme hem böylece yabancıo kontenjanın boşalmış olur

4. Default

bence klebersonu sat macherango yu kaçırma derim

Default yardımınıza ihtiyacım vaaar

arkadaşlar david villa nasıl oynuyo?
    hiç transfer edeniniz oldu mu?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by metehanberber
    arkadaşlar david villa nasıl oynuyo?
    hiç transfer edeniniz oldu mu?
    adam süper oynuyo.tavsiye ederim.

arkadaşlar ne kadar paramız olduğunu balance den mi bakıyo. anlatırsanız sevinirim

Question

YA ben fenerbahceyi aldım tuncayı juve istedi del piero+camoranesi+10 mn $ + soraki satıstan % 10 verdi bende verdim ii yaptımmı acaba

Cool defansın solu

defansın soluna taiwo-sezgin sezer-lahm üçünden birini alın rahatınıza bakın

Default sag kanat ihtiyacı olan varsa

jesusu arellano benim gozbebgimdir... 4-4-2 hucum oynuyorsanız ve korner kullanacak ..frikikci bir kanat oyuncusu arıyorsanız denemenizi oneririm .
    hem kendisi oynar hem takımı oynatı . hırslı ve gerektiginde mudahale edip oyun kazandırabilir. bir tek kotu yonu soll a hayatta sut cekemez.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ben pahalı oyuncu sevmem . cunku yıldızlar takımda uyumu bozar kolay yama tutmaz lar...

guney afraika ligini ekleyein .oyununuza.

junior khanye adlı oyuncu ..bir mac icinde en az 10 dripling yapıyor hızı muthis ve direkt kaleye yoneliyor ...
    tek dezavantajı 4-3-3 te oynamaz...
    bu oyunun hileli adamlarından biri.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    defansta sıkıntı cekenlere ozel ....

edinho .... brezilyadan size ozel bir yıldız .. 12 milyon ytl ..belki pahalı ama onu alabileceginiz tek fiyat bu ... ama verdiginiz her kurusa deger cunku gol yeme diye bir sıkıntınınz kalmaz ayrıca her pozisyona yonlendirilebir... forvet dahil.. 1 ayda hemen forvet oluyor...

kostas konstantinau.... yunalı oynatmam derseniz ...bilmem ama bu adam defansif orta saha olarak gecilmez duvardır ... on libero arayanlara duyurulur.

Mesaj Yetkileri