İlk başlarda hemen alabiliyosun ama daha sonraları büyük takımlara gidince zorlaşıyor inat ediyolar..Originally Posted by demirhan1984
bence diegoyu sat zaten hepside hemen hemen aynı kalitede futbolcular ama sakın ümit karanı kesme hem böylece yabancıo kontenjanın boşalmış olur
bence klebersonu sat macherango yu kaçırma derim
arkadaşlar david villa nasıl oynuyo?
hiç transfer edeniniz oldu mu?
adam süper oynuyo.tavsiye ederim.Originally Posted by metehanberber
arkadaşlar ne kadar paramız olduğunu balance den mi bakıyo. anlatırsanız sevinirim![]()
![]()
YA ben fenerbahceyi aldım tuncayı juve istedi del piero+camoranesi+10 mn $ + soraki satıstan % 10 verdi bende verdim ii yaptımmı acaba
defansın soluna taiwo-sezgin sezer-lahm üçünden birini alın rahatınıza bakın
jesusu arellano benim gozbebgimdir... 4-4-2 hucum oynuyorsanız ve korner kullanacak ..frikikci bir kanat oyuncusu arıyorsanız denemenizi oneririm .
hem kendisi oynar hem takımı oynatı . hırslı ve gerektiginde mudahale edip oyun kazandırabilir. bir tek kotu yonu soll a hayatta sut cekemez.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben pahalı oyuncu sevmem . cunku yıldızlar takımda uyumu bozar kolay yama tutmaz lar...
guney afraika ligini ekleyein .oyununuza.
junior khanye adlı oyuncu ..bir mac icinde en az 10 dripling yapıyor hızı muthis ve direkt kaleye yoneliyor ...
tek dezavantajı 4-3-3 te oynamaz...
bu oyunun hileli adamlarından biri.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
defansta sıkıntı cekenlere ozel ....
edinho .... brezilyadan size ozel bir yıldız .. 12 milyon ytl ..belki pahalı ama onu alabileceginiz tek fiyat bu ... ama verdiginiz her kurusa deger cunku gol yeme diye bir sıkıntınınz kalmaz ayrıca her pozisyona yonlendirilebir... forvet dahil.. 1 ayda hemen forvet oluyor...
kostas konstantinau.... yunalı oynatmam derseniz ...bilmem ama bu adam defansif orta saha olarak gecilmez duvardır ... on libero arayanlara duyurulur.