ben solenenleri yaptım olmuyo yani bi kere run time hatası vermedi normal acıldı tabi son yeni oyun kayıtlı oyun falan yazan yere gelene kadar tam acılma sırası oraya geldiginde bembayaz bi ekran cıkıyo ilerlemiyo baya denedim ama olmuyo bi turlu
ben solenenleri yaptım olmuyo yani bi kere run time hatası vermedi normal acıldı tabi son yeni oyun kayıtlı oyun falan yazan yere gelene kadar tam acılma sırası oraya geldiginde bembayaz bi ekran cıkıyo ilerlemiyo baya denedim ama olmuyo bi turlu
Var bir gariplik bende ama hadi hayırlısı
Tosunpaşa sende bilirdirsin.. Dediğin yöntemle girdiğimizde bile, ana menü falan Türkçe olmuyordu dimi
Gündüzki mesajlarımdanda anlaşılır zaten, dediğin yöntemle girmiştim oyuna bir defa..
Sonradan kaldırdım,p.filestan geriye kalan çöp dosyalarını dahi sildim, fm08 cache klasörünüde sildim., hatta olayı abartıp pc geçmiş dosyaları falan(ache işte) hepsini sildim
Yani Türkçe oynamayayım şimdilik,bazen hata veriyor diye.
Kısaca pc'mde Türkçe yama vs hiçbirşey yokoyunun simgesine tıklayıp girdiğim zaman bile fm08 türkçe olmuş
ana menüsü bile
Buyrun:
Türkçe istemiyorum Türkçe olmuş, istesem olmazdı
Ne yapabilirim bunun için,daha başlamadım zaten oyuna; silip tekrar mı kurayım fm'yi![]()