-
ya beyler inanın bu kadar karmaşık bir şey olmamalı bir sürü araştırmacı var şefi var şefin yardımcısı var var oğlu var yemin ediyorum 1 sene gibi bir süre zarfında bir kişi bile oyunu şu an yapıldığından on kat daha iyi yapar bakıyorsunuz gs teknik direktörü ahmet akçam kayserisporunki ersun yanal tek kişi yapsa böyle basit hata yapmaz bide düşünüyorum mesela ben perpetua nın bilgisine çok güvenirim ama oyunu aldım açtım editörü bir baktım uğur uçar dc 20 dr 18yaw buradaki formda ki 10000 üyeye sorsanız uğur hangi mevkiide oynar diye 9900 ü dr der araştırmacı olmasına gerek yok ee eğer en güvenilen araştırmacı ağabeyimiz böyle bir hata yapıyorsa üyeler neler yapmaz imam la cemaat muhabbeti yani bide bazı araştırmacılarda fanatiklik ruhu var mesela adam hayatında aut degazı dikmemiş bir adama 15 frikik verip 16 uzun şut verebiliyor ve ben bunu bu forumda en az 10 kere yazdım 7 aydır basbas bağırıyorum bir kere okusa belki bakacak hakverecek bana
keza alex düşürülecek dedi neden düşürülmedi korner 20 imiş geçen yılın en çok gol atan takımı fenerbahçe 100 ün üzerinde korner atmış kaç golü var kornerden bi bakın firikiği 19 muş 2 yıldır kaç frikik golü var bir bakın ben geçen gün oturdum alexin geçen yıl attığı 20 golüde izledim hepsi cezasahasından ya kafayla ya seken top yada plase işte o zaman bu adamın bitiriciliğini 14 yapmayın türkiye ligi tarihinin ilk orta saha gol kralı oyuncusunun bitiriciliğini 18 yapın korner 16 frikik 16 penaltı 16 uzun şut 13 yapın bitiricilik 18 off the ball 20 olsun benim derdim alexin iyi yapılması değil alexin hiç ama hiç değiştirilmemesi fenerbahçe araştırmacısı valderama avatarlı üstad bence kesinlikle taraftarlık içgüdüsüyle yapıyor bu işi ama perpetua öyle değil mesela song un ca 141 edunun da 141 luganonun 144 halbuki song luganoyla eduyu alır karşısına ders verir yanlız yanlış olan songn 141 lik ca değil lugano ve edunun abartı ca larıdır lugano 140 edu 133 yapılabilir zaten bu ligin takımlarının en kötü yanı savunma ha diyeceksinizki lugano 140 olursa gökhan zan ile toraman da 140 olmaz olmaz tabi lugano toraman ve gkhan a göre çok daha kaliteli bir adamdır onun için gökhan ve ibrahimde 135 e çekilmeli hatta beşiktaş takımında 145 i geçecek bir tane adam olmaması rağmen koray arkadaşımız beşiktaşı gs ve fb den ayırmamak için ricardinhoya 152 ca vermiş abartının en önde gidenidir bu tamam bjk de 145 üstü ca yok belki ama 130 ve 145 arasıda çok sayıda futbolcu var
bide ziconun ca 160 bune be arkadaş futbolculuk ca sımı bu ziconun
fenerbahçedeki yanlışların hemen hepsi valderama avatarlı arkadaşın fenerbahçeyi unutmasıdır kendi ağzıyla dile getirdi ben kazımı unuttum diye sadece onu unutsa iyi alexin 2 yıllık kötü duran top özelliğinide unutmuş bana eğer dersenizki bu adam 2 yıl önce çok etkili korner atıyordu her penaltısı gol oluyordu diye bende size derimki hakan şükürün 2004 yılına kadar er vurduğu kafa gol oluyordu ve hakan bu kafalarıda aradasırada tekrarlamasına ragmen genel olarak bir düşüş yaşadığı için 17 18 seviyelerine düştü sorarım size çok değil hakan şükürün 6 ay önce bosna herseke attığı kafa golünü türkiyeden değil dünyadan kaç kişi atabilir. peki ya onlarca yıllık hayatınızda hiç kaleciden daha çok zıplayarak kalecinin üzerinden kafa vuran adam gördünüzmü neden sıçrama 17 düştü
işte araştırmacılar arasında bu tip görüş ve fanatiklik farklılıkları olunca haliyle takımlar arasıda farklar oluşuyor
benim önerim şu dakika itibariyle bütün yetkiyi tek başına el hadji arkadaşımıza verin tek bir yardımcı olmadan değil 7-8 ayda 2-3 ayda hem türkiye süper ligini hemde lig a yı tek başına yapsın hemde şu halinden kötü olursa bende şerefsiz olayım
Mesaj Yetkileri