Burda konusmamız gereken bana göre erman toroglu almanlarada hakaret var bence....Bu sözü Almanlar duyarsa ne olur ozaman erman hoca pirinçin taşını ayıklar.
Burda konusmamız gereken bana göre erman toroglu almanlarada hakaret var bence....Bu sözü Almanlar duyarsa ne olur ozaman erman hoca pirinçin taşını ayıklar.
Erman Toroğlu saçmalamış..
Feldkamp bu konu hakkında konuşmamak istemiş olabilir.Ne var bunda?Kendisi bir Alman ve Galatasaray futbol kulübünü çalıştırmak için Türkiye'ye gelmiş..Adamın verdiği cevaba bakıyorum''Terör ve Savaş konuşulmaması gereken itici bir konu'' demiş..Kesinlikle doğru terörü gerekli,gereksiz her yerde konuşmak terörün amacına ulaşmasına yardımcı olur..Bir spor müsabakasından sonra Alman bir teknik adama-terör veya benzer bir konuyla alakası bile yok- sorulacak soru mu?Zaten gördüğünüz gibi yanlış bir cevap da vermemiş..Konuşması gerekenler susarken en alakasız insan konuşmadı diye terör hakkında kesinlikle Feldkamp'ı yargılayamayız*hemde Toroğlu hiç yargılayamaz...Toroğlu her zaman ki gibi kahve ağzıyla anlamadan sağa sola laf söyleyip prim yapma amacında sanırım..
Yahu pkkya silah satanlar kimler? Avrupalılar, amerikalılar değil mi?
Saçma sapan konuşmuş Toroğlu. Tamam hepimiz kızgınız ama Kalli'ye neden patlıyorsun ki? pkkyı besleyen ülkeleri çoğumuz biliyoruz ama silahları Kalli'nin satmadığını da biliyoruz.
Kalli de üzüntünüzü paylaşıyoruz vs diyebilirdi, dememiş. Demediği için de bu kadar eleştirmez de yersiz.
Konuyu kilitliyorum.