Ligler tatil edilmemeli, aksine oynanmalı. Onların isteği ülkeyi kaosa belirsizliğe sürüklemek değil mi? Neden onların isteğini gerçekleştirelim ki? GÜnlük yaşantımızda birlikten, tepkiden başka değişen birşey olmamalı.

Bugün ligleri tatil edersin yarın Liverpool ben bu ülkeye maça gitmem der. Terör var der. Ama terörden korkmazsan ve onunla mücadele edersen onu yenersin.

Irak'a girmek çözüm değil. Dün Talabani ve Barzani yan yana açıklama yapıyorlar. Türk askerleri öldürüldüğü için de keyifleri yerinde. Barzani aklınca bizi gaza getirmeye çalışıyor. Bak gireriz ha diye tezkere çıkardık, dünkü yapılanlarla gelin girin diyorlar. Bu oyuna gelmemeliyiz. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Talabani ve Barzani hiç de korku içinde değillerdi, demek ki güvendikleri birşeyler var.

Uçak ile bombalamaya gelince; Irak sınırlarında hava hakimiyeti Amerika'ya ait. O nedenle uçaklarımızı sınırı geçemiyor.

İçimizdeki şerefsizleri yok etmek gerek önce. Artık susmak yok, benim vatanımda, ülkemi bölmeye çalışanlar elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor. Ve ben hergün onları görüyorum. Artık onların toplandıkları, gösteri yaptıkları yerleri bizler doldurmalıyız. Onlardan daha çok olduğumuzu birleşip onlara göstermeliyiz. Kesinlikle tahriklerine gelmeyip, sadece tepkimizi, birlik ve beraberliğimizi onlara göstermeliyiz.