Turkcell Super lig hafta 27
Cok heycan verici bir macdi iki takimda defansda hata yapmadi ama g.birligi gokhan unal ve cangele uzun sutunu kurtaramadi ..
Turkcell super lig hafta 28
Ilk dakkalarda cok baskili oynadik ve 4 dakka da gollu bulduk..goldan sonra baskimiz devam etti ve sonucu ise 2 gol..
2 gol den sonra hemen ceap verdi buyuksehir bld.spor..bu dakkadan sonra mac ortada gecdi ve ilk yarinin son saniyesinde macin son gollu oldu,,
Turkcell Super lig hafta 29
Macin basindan belli benim takim daha iyi mucadele etti..cok pozisyonlari kacirdik..hele gokhan unal bugun en az 10 tane posizyona girmistir..
Gollu obur yetenek oyuncum Mehmet topuz atti..
Turkcell Super lig hafta 30
Ortada gecen bir mac Bursaspor daha iyidi diyebilirim ancak forvetleri gol posizyonlari bittiremediler..
ve ben full hucuma cikdim ve golleri bullan ben oldum..sonucu ise 2-0
Turkcell Super lig hafta 31
Bugunku oynadigim maci hemen atlatmak istiyorum..kalecim Ivankov olmasaydi baska turlu sonuc olabilirdi..
Turkcell Super lig hafta 32
Cok sikici bir mac Mota gelecegin yildizi diye bilirim 3 kisi calimlayarak gollunu atti ve ilk yari bitti.
ikinci yariya yeni basladik ve gollu atti rakibim bu dakkadan sonra defansa cekildim nedeni ise oyuncularim cok yorgundu ve yenik duruma dusmek istemedigim..ve beraber bitii.,
Turkcell Super lig hafta 33
Cok zevkli bir mac iki taraf da cok gol posizyonlara girdi ve her girdigi pozisyonlar tehlikeydi...
cok gollu mac oldu... forvetlerim bugun iyidi..ayni sey c.rizesporun forvetlerine de diyebilirim..
Turkcell Super lig hafta 34
Besiktas daha iyi oynadi ...ama cokda top kayib etti..one gecdiler ve ben yenildim sandim..ama macin son saniyesine mota gollunu atti.. berabere bitti.
Fortis Turkiye Kupasi
Macin 2 dakkada gollu buldugum cok buyuk moral oldu.. ve cevabini lincoln verdi 19 dakkada..ama 10 dakka sonra gokhan unal cevabini vererek macin son gollunu atmis oldu..
Veee fortiss kupassiinii kazandik......
VE KAYSERISPOR SAAAAAAAMPIYONNNNN OLLLEEEEYYYYY
Sozlesmeye uzatdim 2 yiligna..
Teknik Direktor Ziya Karasahin Aciklama
Suan ki buludundugum posizyonda cok mutluyum.
Ayrilmayi hic bir zaman dusunmedim ve gordugunuz gibi bugun sozlesmemi uzatdim..
Kayserispor ile daha cok buyuk isler yapabilirz..Gelecek senede hedefimiz ise Sampiyonlar Liginde iyi mucadele etmek ve Super ligin Sampiyonu olmak..
Transfer konusunda ise bisey soylemek istemiyorum ama billinki en az 2 oyuncu transfer etmek istiyorum..
Takip etmeye devam edin..