yav peluk ve makalele arkadaşlar benim derdim fb neden böyle oldu bu neden böyle yapıldı değil bakın ben bu siteye mart 2007 nin mart ayında girdim ilk yorumlarımdan bir tanesi aymanın hayatı boyunca bir kez bile duran top kullanmamasıydı neden duran top 15 diyorum belki 10 kez yazdım ben bunu neden bir kez olsun kale alınıpta incelenmedi bu yazım bu adam doğrumu söylüyor kafadan mı atıyor diye sonra alex konusunda da tamam ben galatasaralıyım ama galatasaraydan önce futbolu seviyorum burda hakan şükürün bitiriciliği 7-8 olur soğukkanlılığı 7-8 olur diyen kişide benim olay taraftarlık olayı değil ısrarla vurguluyorum birşeyler anlatıyoruz doğru olduğuna emin olduğumuz ama kimse bizi takıpta dinlemiyor iş sadece türkerle kalsa gene iyi ben fenerahçe araştırmacısını bir kez fenerbahçe araştırmasında görmedim bişeyler yazsın konuşmaları değerlendirsin görmedim sonra yazmış oraya kazımı gözden kaçırdım özür dilerim sadece kazım değil ki deividin free role de iyi oynadığını ve aylardırda bu mevkiide oynatıldığınıda yazdık onuda kabullenmediler çünkü uğraşmadılar alex düşürülecek deniyordu ben düşürülsün demedim bakın 155 ca ya tamam dedim ama korner 16-17 frikik 16 penaltı 16d ya düşsün bitiricilik 18 off the ball 20 e çıksın soğukkanlılık 17 ye karar alma 18 e çıksın dedim

ben bi takımı yükseltmek alçaltmak niyetinde değilim amacım sadece gerçekçi olması

bide peluk gerçekte açık yüreklilikle söylermisin bana sencede uğur dc 20 dr 18 mi olmalıydı