1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Orjinal FM 2008 almamayi düsünenler, önce buraya bir göz atin

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Korsan oyun satanlara dikkat edin. Çoğu satılan korsan cd, kitaptan kazanılan paranın terör örgütüne gittiğini ve bize, askerlerimize kurşun olarak döndüğünü unutmayın. Msne bayrak koyup, gittiği yeri bile bile korsan oyun almak ne kadar duyarlılıktır tartışılır.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Korsan oyun satanlara dikkat edin. Çoğu satılan korsan cd, kitaptan kazanılan paranın terör örgütüne gittiğini ve bize, askerlerimize kurşun olarak döndüğünü unutmayın. Msne bayrak koyup, gittiği yeri bile bile korsan oyun almak ne kadar duyarlılıktır tartışılır.
    hala inanıyormusunuz böyle şeylere? terör örgütü dediğin devletin gayrıresmi bir kuruluşu değilmi?

ne apo nede devlet yalandır diyor, bu durumdan utanıyor. apo "ben çok önemliyim devlet benle ilişkili" diye övünüyor, devlette "biz kurmasaydık Kürtler kendi örgütünü kurardı, kontrolümüzde olmazdı ozaman" diyor.

ayrıca devlete ödediğimiz vergi iyi birşeyemi harcanıyor? onunlada silah, tank, top... alıyorlar. ne eğitime, ne sağlığa, nede sosyal hizmete gitmiyor vergiler.

vergiler dağlıcada, aktütünde askerleri öldüren paşaların rahatına gidiyor.

yani uzun lafın kısası korsanda alsan orjinalde alsan para silaha ve ölüme gidiyor, iyi yerlere değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    çarpıtmayın konuyu.Cd ile terör ögütünün ne alaksı var?
    Durumu olan alır olmayan zaten alamaz.Demogoji yapmayın.
    E artık sen böyle düşünüyorsan, ne alakası var diyorsan daha da benim diyeceğim birşey yok.

Gündemi takip etmek, hazırlanan özel haberleri, araştırmaları okumak, izlemek yeterlidir. Aslında takip etmeye de gerek yok. Tüm korsanların parası gidiyordur demiyorum, çoğu gidiyordur diyorum.

Bazı gerçekleri işimize gelmediği için görmezden gelemeyiz. O gerçekler biz istemesek de gerçektir.

Burada kimse ben korsan alma dedim diye korsan alacaksa vazgeçmez. Ha alacaksanız da aldığınız yere dikkat edin. Ortada demogoji yok gerçekler var.

...herkes orijinali,korsanı konuştu..peki orijinal fm e nasıl ulaşabiliriz??bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...hangi sitelerde bulabilirm..??

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Korsanda hata vardır yoktur orjinal almazsan gece koynuna yılan girer vs. hepsini geçiyorum. 2 gerçek var.

Birincisi Türkiye'de çoğu kişinin bu fiyatlara orjinal oyun alabilmesi imkansızdır.
    İkincisi orjinal oyun aldırmaya yöneltmek için teröre gidiyor şöyle oluyor vs. demek bana göre yanlıştır. Tamam bazı kişilerin yaptığı bu satışları teröre yönlendirdiği doğruda olabilir. Ne konumuzla alakalıdır ne de yeri ve zamanıdır. Farklı yerlere çekmeyelim. Çünkü bende çıkar derim orjinal oyun almayın dış ülkelere para kazandırmayın. Terörü bu ülkeler destekliyor ve bizim paramız sınırlar içine giriyor derim. İşin içinden çıkamayız.

Tartışma olsun diye demiyorum ama bu konuyu ortaya atan arkadaşımız cola vs. içmiyordur inşallah. Daha doğrusu colaturka içiyordur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Arkadaşımızın oyunu orjinal mi değil mi bilmiyorum. Eğer orjinalse daha vahim bir durum ortaya çıkıyor. (yukarıda yer alan resimleri abdullaharici92 adlı kullanıcı bırakmıştı ve konusu kilitlenmişti. Bende buraya taşımak istedim. )

Aşağıdakilerde orjinal olmayan bir oyunda 2008 Avrupa Şampiyonasına katılan ülkeler ve grupların yer aldığı resimler;

Sonuç olarak orjinal oyunda bu hata gerçekleşiyor mu bilmiyorum ancak orjinal olmayan oyunlarda gördüğümüz üzere hata hem gerçekleşiyor hem gerçekleşmiyor. Benim fikrimi sorarsanız bu genel bir sorun ve benim başıma gelmedi. Orjinal cd sahiplerininde başına gelmemiş olsada her an gelebilir.

Mesaj Yetkileri