Evet arkadaşLar Karıyere başLadım devam edıyorum eLımden geldıgınce.. Normalde pek transfer yapmam ana kadroyu bozmam gercekcıLık acısından ama Bu karıyerım bıraz degısık oLdu cunku Bugun Zıya doğan ıstıfa edınce gaza geLdımo yuzden transferlerı yaptım gercekcı oLsun dıye sonucta bır kan degısıkLıgı lazımdı evet sımdı sıra Transferlerımızde..
Galatasarayın satıs Lıstesıne koydugu MiLli oyuncu Ayhan Akman 750 bın euro ya TrabzonsporLa anLaşmıştır..
Anderlect'den MiLli oyuncu Serhat Akın 2.6 m euro ya Trabzonspor 'da !
Sivassporun başarıLı ikiLisi Hayrettin Ve GoLcü Mehmet YıLdız Trabzonspor'da !! IkıLı ıcın Sivas'a 5 mıLyon euro verıLmıstır ..
![]()
Transferde durmayan Trabzonspor Gürcü Oyuncu Şota nın da tavsiyesi üzerine Locomotıv Moskova dan Gürcü oyuncu Malkhaz Asatiani 4.7 m euro ya TrabzonsporLu yapmıştır .. Ortasahaya aranan kan ..
Ve son oLarak Fabıano eLLer ın oynadıgı BrezıLyanın Internacional takımından defans oyuncusu İndio 3.5 m euroya Trabzonspor'a katıLıp transferı kapamıtmıstırız ..
Ayrıca Zıya Doğan gıttıkten sonra Emrah KabuL un kadrosunda düşünmediği Ayman 1.5 m euroya Kayserı ye .. Celaleddın ıse 400 bın euro ya GençlerbırLıgıne satıLmıstır.. Adnan ,Hasan ve Erdinç de satıLık Listesıne konmuştur .. Risp de bedeLsız gönderiLmiştir..

o yuzden transferlerı yaptım gercekcı oLsun dıye sonucta bır kan degısıkLıgı lazımdı evet sımdı sıra Transferlerımızde.. 

Alıntılı Yanıtla