Quote Originally Posted by peluk View Post
Ben iki üç gün evvel yazdım, msnde fm konuşmam mail at dedi Valla ben yükleniyorum Miles ve Woodg'ya, ne olacaksa olsun
Quote Originally Posted by perpetua View Post
3. Artik bundan sonra soyle oldu, boyle oldu demenin de pek anlami yok acikcasi cunku olan olmus durumda. Bir zahmet Turker beni gecen Ocak ayinda dinleyip bir sistem oturtulmasi gerektigi dusunceme kulak vermek icin zaman ayirsaydi bu sekilde de cikmazdi oyun. Bence ufak tefek duzeltmelerle sorunlarin bir kismi kolaylikla ortadan kalkar. Ancak esas dert edindigim benim oyun kodlanmasindaki sayfalarca dolusu hatadir. Bunlari duzeltmek icin de umuyorum ki Turker gerekeni yapmaya hazirdir..................
Bu konularla alakali olarak belki SI Forumunda yazmakta fayda olabilir.
Oyun kodlarindaki yanlislari ancak Türker düzeltebilir ve Ömer abinin dediklerini dinlemedigine göre, belki SI forumunda bunlari belirterek SI yetkililerin ilgisini cekebiliriz.

Örnek olarak bugün SI 2008 BUG forumunda bir kisi Isvec liglerindeki hatali oyun kodlanmasindan bahsediyordu http://community.sigames.com/eve/for...3/m/3042043353 ve böylece SI´dan birisinin ilgisini cekti ve konuyu arastiracagini yazmis.

Oynu kodlanmasi hakkinda bilgili biri, Ömer abi gibi, bunlari yazarsa orada belki faydali olur diye düsünüyorum.