Ben yazım bir iki rapor maili Woodg'ya bu oyun kodlarını içeren hataları fakat dönmedi bana.
Ben yazım bir iki rapor maili Woodg'ya bu oyun kodlarını içeren hataları fakat dönmedi bana.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu olayı Ömer abiyle gece gece tartıştık ve çözümü bulduk, TFF'nin yazdığı kurallarda aslında belli imiş,biraz daha irdelemek gerekiyormuş kuralları sağolsun Ömer abim çözdü olayı.MADDE 9- OYUNCULARIN UYGUNLUĞU:
TFF 1.LİG
1- Müsabakalarda yer alacak futbolcunun:
a) Temsil edeceği kulübü adına tescilini yaptırmış ve lisansını almış bulunması,
b)Tescil edilen lisansın geçerlilik tarihinin devam ediyor olması,
c) Herhangi bir sebeple müsabakaya girmekten men edilmemiş olması,
şarttır.
2- TFF 1.Lig Kulüplerinin, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 2 profesyonel futbolcuyu müsabaka isim listesine yazabilmeleri ve oynatabilmeleri mümkündür.
Ayrıca, 2006 - 2007 Futbol Sezonu sonunda Turkcell Süper Liginden düşen takımlarda bulunan ve sözleşmeleri devam eden yabancı uyruklu futbolculardan, en fazla 2 tanesinin sözleşme süreleri sonuna kadar, müsabaka isim listesine yazılabilmesi ve oynatılabilmesi mümkündür.
Yukarıda belirtilenler dışında TFF 1.Lig müsabakalarında yabancı uyruklu profesyonel futbolcular oynatılamaz.
3- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya yabancı uyruklu amatör futbolcular TFF 1.Lig kulüplerinin katılacağı müsabakalarda oynayamazlar.
4- Yukarıdaki şartlara uymayan kulüpler hakkında, Futbol Müsabaka Talimatı hükümleri gereğince hükmen mağlubiyet kararı verilir ve Futbol Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır.
SONUÇ : TFF 1.Lig'de kadronda sınırsız yabancı olsun sadece maç kadrosuna 2 tanesini koyabiliyorsun.Bunu öğrendik![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"