Juventus-Empoli

Ligde süper başlangıcın ardından averajla lider durumdayız.Ancak rakipte bizim gibi lige iyi bir başlangıç yapan Empoli.Empoli'de Juventus'tan kiralanan tam 4 oyuncu bulunuyor.Maçı kazanmanın dışında beni ilgilendiren Empoli'deki oyuncularımın performansıydı.

Bu sefer ilk golü yiyen taraf biz olduk.Vannucchi 14.dakikada Empoli adına golünü atarken Juventus sezon başından beri ilk defa geri düşmüş oldu.Ancak maçı çevirebileceğimizden emindim ve sakin bir şekilde maça devam ettik.32.dakikada Nedved'in sert vuruşuyla 1-1 lik eşitliği yakaladık.1 puanın bizim için yetmeyeceğini biliyorduk.İlk yarının bitmesine 1 dakika kala yine I a q u i n t a yine takımı kurtaran adam oldu ve skoru 2-1 e getirdik.İlk yarı bitmeden bir gol bulmak çok önemliydi.

İkinci yarı başladığında genelde gençlerden kurulu kadroyla mücadele eden Empoli'nin tecrübe zaafı ile maçı çevirmesinin imkansız olduğunu gördüm ve atak oynamaya devam ettim.Bunun sonucunda 50.dakikada Van der Vaart'ın golüyle farkı ikiye çıkardım.82.dakikada Empoli 3 oyuncu değişikliği birden yaparken oyuna girenlerden ikisi benim oyuncularım olan Piccolo ve Volpato idi.
Volpato oyuna girer girmez golünü attı ancak yine son sözü söyleyen Juventus oldu ve 90.dakikada gelen I a q u i n t a'nın golüyle maçı 4-2 kazandık.

Empoli'de 90 dakika görev yapan genç oyuncular Giovinco ve Marchisio Empoli'nin ayakta kalan isimlerinden oldular ve gelecekteki kadro için bana fikir verdiler.

Ligde 3 maç sonunda ligin en çok gol atan takımı olarak averajla ilk sırada yer alıyoruz bakalım bu işi sonuna kadar götürebilecekmiyiz.

Berlusconi kaçıncı hafta olaya el koyacak?

Maldini'nin gerçek yaşı kaç?

inter kimin telefonlarını dinliyor?

Bu soruların cevabı ileride bu kariyerde olacak.