1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Psv - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi G Grubu - 3.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Semih'ten ne bekliyorsun? İlk kez bir Avrupa maçında ilkonbir oynadı..
    Semih yıllardır Fenerbahçede ona çaylak muamelesi yapmamak lazım Gökhanda ilk defa avrupa maçında oynadı veya İnterde Vederson bilmem hatırladın mı ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bugün takımın en iyileri bana göre; Gökhan Gönül,Mehmet Aurelio ve Roberto Carlos'du.
    Kimse Deniz Barış'ı izlememiş heralde adam her yerde vardı top çaldı top dağıttı onların %100lük pozsiyonlartını kesti 10 kişi kalınca ofansa katıldı ordan defansa döndü vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Semih yıllardır Fenerbahçede ona çaylak muamelesi yapmamak lazım Gökhanda ilk defa avrupa maçında oynadı veya İnterde Vederson bilmem hatırladın mı ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kimse Deniz Barış'ı izlememiş heralde adam her yerde vardı top çaldı top dağıttı onların %100lük pozsiyonlartını kesti 10 kişi kalınca ofansa katıldı ordan defansa döndü vs.
    Semih konusunda ve Deniz konusunda sana katılıyorum. Semih'e zamanında çok şanslar verildi. Bunu hep söylüyorum, dün gol de atabilirdi, atabilecek pozisyonlara girdi ama bu takımın forveti Semih olamaz. Bu hafta lig maçında Kazım'ı görmek istiyorum ben forvette. Eminim Semih'den daha etkili olacaktır.

Deniz konusuna da gelirsek, bence de sahanın en iyisiydi. Hele kaptanlığı alınca daha bir istekle oynamaya başladı. 10 kişi kaldığımızda 2 kişilik oynayıp 11 kişi gibi mücadele etmemizi sağladı. Deniz yabancı olsaydı bu seneki performansıyla göklere çıkarılırdı ama şimdi biz Deniz işte ne olacak diyoruz. 10 kişi kaldığımızda girdiğimiz her atakta mutlaka Deniz vardı. Bu şekilde oynarsa Appiah'ın ondan formayı alması zor olacak.

Maça gelirsek 11'e 11 oynasak son dakikalara doğru gol atardık mutlaka. Maçtan önce yenilsek bile sorun değil diyordum ama şimdi 1 puana sevinemiyorum. Biz oradan galibiyetle dönmeliydik.

Gökhan ilk yarı Farfan'ı oynatmadı, Carlos'tan daha çok şeyler öğrenecek, bu şekilde devam ederse 11'in değişilmez oyuncusu olur.

Deivid çok kötüydü, kaç maçtır da kötü oynuyor. Zico'nun onu atılmadan değiştirmesi gerekirdi.

Carlos'a söyleyecek söz yok. Ama çok yoruldu maçın sonlarına doğru. Bu açıkça görüldü. Bu hafta Kasımpaşa maçında oynamaz sanıyorum.

Volkan hava toplarında yine mükemmeldi. Zaten en iyi yönü bu. Kalede duruşu da güven veriyor. Artık saçma goller yememesi bizleri sevindiriyor.

Belki iyi futbol yoktu ama iyi mücadele vardı. Zaten bizim beklediğimiz de o. İstersen, mücadele edersen başarılı olursun. Avrupada 8. maçımız oldu yenilmediğimiz. Bu sayı uzun süre artar umarım.

Mesaj Yetkileri