-
ÖnceLikle yapıLan updatelerde sankı kendı takımLarına daha çok önem veriLmiş gibi hissettim bir ara aLex ın özeLlıklerı ronaldınho yanında haLt etmış derecedeydı.. Ben Şu an kendı takımım adına ve Trabzonda maçLarda gördüğüm kadarıyLa yardımcı oLmaya çalışacam.
henuz 2008 aLmamama ragmen 2007 son updateye ve oyuncuLarın son durumuna göre konuşuyorum ben..
ÖzeLlikLe Ceyhuna verilen Teknik özeLliği az buLdum ayrıca Ceyhun sade AMC oynuyor Mc bölgesınde yetersız..
Umut BuLut bıraz daha hızLı yapıLabılır .. ama bitiriciLiği iyi değİl maçLarda göruyoruz en fazla 13-14 oLması Lazım .. Buna karşın hava topLarında daha ıyı oLmaLıdır Kısmen Ersen Martin de sıcrama ve kafası 17 civarı oLmaLıdır ama oyuncu ztn Ts den ayrıLdı..
Yattara nın hızında ve adrese tesLim ortaLarı gözden geçiriLmeli bence 17 hız Yattara ıcın az bır rakam .. aYrıca hızlanması ve çaLım yeteneğide gözden geçiriLmeli..
Gökdeniz de türk oyuncuLarının en hızLılarından ama 15 yeterLı görunmus ona bu cok buyuk bır yanLış .. Gökdeniz topu aLınca kaleye dik gidebiLiyor adam eksiLtebiLiyor..
ŞimdiLik bunları yazdım iLerliyen günlerde bütün oyuncuLar hakkındakı gözlemlerımı payLaşacağım..
Mesaj Yetkileri