1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Psv - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi G Grubu - 3.Hafta

Hybrid View

Semih dün kisiligine yakismayan bir hareket yapti.Psv`li Addo`ya dirsek atti,sözde burnunu temizliyor numarasi ile adama dirsek atti.Hic yakismadi Semih`e.Buradaki futbolseverler Semih`i cok elestirdiler bu konuda.Uefa yetkilileri maci kasetten izlerlerse Semih`e ceza gelir,tabi ardindan ona tüküren Addo`ya da.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Semih dün kisiligine yakismayan bir hareket yapti.Psv`li Addo`ya dirsek atti,sözde burnunu temizliyor numarasi ile adama dirsek atti.Hic yakismadi Semih`e.Buradaki futbolseverler Semih`i cok elestirdiler bu konuda.Uefa yetkilileri maci kasetten izlerlerse Semih`e ceza gelir,tabi ardindan ona tüküren Addo`ya da.
    Katılmıyorum Semih maçın başında Addo'ya elini uzattı ama Addo kendini beğenmişce elini vermedi dirseğide tam olarak vurmadı zaten tabikide onu bile yapmamalı ama oluyor ben olsam bende yapardım çünkü ağır tahrik var iyiki Kezman yoktu k.kart görürdü Addo yüzünden ,bence Addo'nun en az 2 maç ceza alması gerekir.Zaten Howard Webb'i görünce yandık dedim maçın başında ilk Anderlecht maçındada çok kötüydü

Mesaj Yetkileri