-
ben gençlerbirliği ile beşiktaş deplasmanında oynacağım maç öncesi taktikleri denemek için oyunu kaydettim ve 4 lü defansın bir çok çeşidini denedim ve tüm maçlarda inanılmaz hatalar yaptı takım ve her maçta en az 3 gol yediğim gibi pozisyon bulmakta da zorluk çektim ama 3-4-1-2
-----dc-dc-dc-----
--mr-mc-mc-ml--
-------amc---------
-----fc-----fc------
bu dizilişi kullandığımda beşiktaş tek bir ciddi pozisyon bile bulamadı ben bir kaç pozisyon yakaladım ama gole çeviremedim ve maçta 0-0 bitti push up sonuna kadar açıktı mental atak idi beşiktaşın taktiği klasik 4-4-2 ydi.
tam aradığım taktiği bulduğumu düşünürken bir sonraki maçta kendi sahamda gaziantepspor la oynadım ve 2-1 yenildim gaziantepin taktiği de dc-dc-dc mr-mc-mc-mc-ml fc-fc idi. sanrım benim forvetin arkasında free role vererek oynattığım oyuncu yüzünden orta sahada rakibe karşı eksik kaldım pozisyon bulmada ve rakibi kesmede başarılı olamadım.bundan sonra bir kaç deplasman maçında daha deneyeceğim bu taktiği iç sahada ise 4 lü defans deneyeceğim.başarılı olursa deplasman taktiği olarak paylaşıma sunarım.
Mesaj Yetkileri