Arkadaşlar size şunu söyleyim. Patchler çıkmadan bu oyundan zevk alamayacağımız anlaşıl. FM 2007 de de böyleydi, bütün FM serilerindede. arip garip işler oluyordu patchler çıksın bu oyun müthiş olacak.
Arkadaşlar size şunu söyleyim. Patchler çıkmadan bu oyundan zevk alamayacağımız anlaşıl. FM 2007 de de böyleydi, bütün FM serilerindede. arip garip işler oluyordu patchler çıksın bu oyun müthiş olacak.
*Oyuncu puanlarını 100 üzerinden verebilirlerdi .
*Taktik kısmında oyuncuları istediğimiz yere çekebilsek daha iyi olabilirdi.
bir oyuncuyu pro evolution soccer'de olduğu gibi 1değil 2yere ok ile yönlendirebilirdi... msla tek dmc veya tek mc yi hem sağa he sola gönderebilirdik ok ile.. veya bir beki hem ileri hem geri ayarlayabilkirdik...
Şampiyonlar Ligi ve UEFA'da grup seçimlerine katılamıyoruz galiba.Ya da ben katılamadım.Eğer izleme yoksa kötü oldu.Canlı canlı kurayı çekmek daha heyecanlı oluyordu![]()
Arkadaşlar oyun taktiksel anlamda artık yetmiyor.Ben FM2007'de taktik anlamda değişiklik beklerken bu oyunda bile olmaması benim için en büyük hayal kırıklığı.Ben işin medyaya demeç vermesinde ekstra değişik konularında eklenmesinde değilim.
Taktiksel anlamda eklentiler bekliyorum ve oyun bu konuda bana göre eksik kalıyor.Aradığımı bulamadım oyunda.
bence bir oyuncuya hem ofansif hemde defansif olarak 2 yönlü taktik verebilmeliyiz yada toplu olarak, topsuz olarak...
birde hakemler bazı kararlarını yan hakeme danışarak değiştirebilmeli...
Transfer bütçesi oLayı bence 2007 e göre dha gercekcı oLmuş hem ne kadar bekLıyorsunuzkı ? Madem gerçek oyun ıstıyoruz dıyorsunuz örnek verecek oLursak Gs bu sene baya Para harcadı .. doğaL olarakta transfer bütçesi azaLdı .. normaL yanı verilen rakam gerçekciLik bu sonucta cok para harcayan kLube 50 m euro transfer butcesı verıLmesı ne kadar gerçekci oLurkı ?
Ayrıca sıze bu konu başLığı aLtından bır soru yöneLtecem .. Ben yıLlardır managerLık oynarım ama bu top şekLındekı oyuncuLar yuzunden oynadığım maçları sadece spiker eşLiğinde takip ederim macı ızLemem yanı . Benım daha çok hoşuma gıdıyor kucuk top gıbı oyuncuları ızLemektense sadece spikeri takıp edıyorum daha heycan verıyor bana .. acaba skor olarak yansırmı yenmek yada yeniLmek tarzından ? spikerı takıp etmemın macı ızlememenın cokmu zararı oLur ?
ben skini hic begenmedim.tek hayal krikligim bu oldu.
- Türkiye ligi çok dengesiz olmuş. Özellikle fenerbahçeye acayip abanılmış. İlhan parlak BJK deki tüm forvetlerden iyi mesela benim gözlemlediğime göre.
- Belki taktiktendir bilmiyorum ama kornerlerde korneri kullanan takım çok fazla faul yapıyor goller sayılmıyor.
- Kaleciler çok abartı olmuş. En kötü kaleci bile bazen 8, 9 ile oynayıp maçın yıldızı olabiliyor.
Benim şu ana kadar gözlemlediklerim bu kadar. Sanırım patch gelene kadar adam gibi oynayamayacağız oyunu.
çok kötü çok
Çok kötü olmuş oyun. Açasım gelmiyor oyunu. İnşallah patchle düzelir.
trabzonspor ve galatasaray verilen cezalar oyunda yok cok kötüü buu!!
herşey gusel olmus fm 2007 den daha da gelismis her sene oldugu gibi![]()
oyuncu ratinglerine 2007 deki kadar abanılmamış misal 3-4 gol attığında bütün oyuncular 8-9 hatta 10 oynarken şimdi barcelonada(hani bi oyuna alışmak için açıverdim) hazırlık maçında 7 gol atınca kimse 10 oynamadı acaba yanılıyor muyum yoksa gerçekten puanlar daha az mı veriliyor??
bence taraftar gözükmeliydi ve saha içinde kavga olmalıydı yabancı maddeler sahaya atılıp maç ertelenebilirdi
Daha Güsel Olurdu
benim beklemeyipte bulduklarım var guzel olmuş yanı
amma abartanlar olmuş yok çök kötü yok oynanmaz. ben başka bi oyunumu oynuyorum acaba :S
Türkiye ligi bence de dengesiz olmuş Galatasaray ile başladım. Gerçek gücü yansıtılmamış en kötü takıma karşı bile kazanamıyorum.
Maçlarda çok gol oluyor. 4-0 öne geçtiğim maçtan bile emin olamıyorum. Şuan adını hatırlamıyorum ama eski bir menajerlik oyunu vardı. Cm de oynadım. Fm serilerinide oynadım. Hiçbirinde acaba bu maçı kazanacakmıyım düşüncesi bu kadar aklımda olmadı. Chealse ile oynarsınız anlarım. En kötü takıma karşı bile emin olamıyorum.
Birde şundan şikayetçeyim. Bir transfer yapacaksınız. Adamın fiyatı 12 milyon dolar diyelim. Sizde de 5 milyon dolar var. Yönetim bir anda size 7 milyon dolar bulamayabilir anlarım. Arjantinli bir genç forveti alacam adını şimdi hatırlayamadım. Adamın değeri 11.5 ama soruşturunca 3 milyon istiyorlar ve ısrar ediyorlar. Bende de 2.3 var. Şimdi koskoca klup bu kadar az parayı bulamıyor mu 3 milyona tamamlasın. Sözleşmede %50 veriyorum ne yaptıysam alamadım adamı. Klüpten transfer bütçesi istemenin yanında böyle az miktarlarda tek tranfer için para isteme olmalıydı. Çok acısını çekiyorum. Oyuncuları sattım savdım Wagner Love alacaktım. Yine az bi miktar yüzünden kaçırdım.
ArkdaşLar Ben ŞöyLe bi özeLLik İstiyorum asLnda BeLLi Bir süre oyunda oynadıktan Sonra Biz MenejerLer kendimize Favori PersoneL Favori KLup ekleyebiLeLim GüseL oLmaz mı ?
Bu genelde oyuna başladığımda 3-4sene sonra felan olurdu... Ama 2oo8'de sadece 1sezon sonra gerçekleşti çok astronomik transferler yaıyorlar takımlar...Kallström' 27mpound Mertesacker 24mpound Milan aldı. Rossi 30mpound v daha bir çok sırıtıcak kadar fazla biraz abartı gibi geldi bana daha 1sezon geçmişken bu kadar büyük sayı olrak fazla gitme gelme olmamalıydı...
Maç motoro gelişti diyo ben farkedemedim kaydetme süresi kısaltıldı diyo öyle bi şey yok 2007 de oyun kurmak daha kısaydı 2008 de süre iki katına çıkmış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
galatasarayın trabsfer bütçesi bu kadar az mı
Bence yaptıkları skin biraz kötü olmuş yoksa oyun çok iyi..
skin kötü çok
Arkadaşlar tema düzeltilir ama datalara biraz daha önem vermek lazım. Biliyorum herkes bu işi layıkıyla yapmaya çalışıyor ama türkiye liglerine biraz daha gayret edelim. Ben Chelsea veya Atletico' yu aldığımda oyuncular gerçekte nasılsa oyunda da aynılar, Türkiye liginde ise çok fazla farklılıklar olabiliyor.
Emeğe Saygı....