1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Galatasaray: 3 - Samsunspor: 2

Hybrid View

her ne kadar bizim şmpiyon olamamızı gönülden istesem ve desteklesem de Malesef şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum...

Quote Originally Posted by hizlioglu
    her ne kadar bizim şmpiyon olamamızı gönülden istesem ve desteklesem de Malesef şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum...
    Niye olmasın? Sence bir engel mi var olmaması için? 2 puan farkımızıda yaptık.. Eee ne kaldı? Fenerbahçe zaten kötü oynuyo.. Galatasaray iyi oynuyor.. Kimse merak etmesin bu sene Şampiyonuz.! İnanmamız yeter..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ermoon34
    Niye olmasın? Sence bir engel mi var olmaması için? 2 puan farkımızıda yaptık.. Eee ne kaldı? Fenerbahçe zaten kötü oynuyo.. Galatasaray iyi oynuyor.. Kimse merak etmesin bu sene Şampiyonuz.! İnanmamız yeter..
    ağzından bal damlıyor be kardeş...inşaallah şampiyonuz...

Quote Originally Posted by ermoon34
    evet engel var. dhaa önbümüzde 3 derbi var ve hepsi de deplasmanda. Bence bu yeterli bir sebep. Ve ben GALATASARAY ımızın malesef bu yıl hala şampiyon olamayacağını düşünüyorum. Çünkü stres altında maça çıktığımızda puanlar kaybediyoruz. Ve bundan sonraki maçlarımızdada stres in daha fazla arttığını düşünürsek pek iç açıcı durum ortaya çıkmıyor. tabii bunlar benim fikrim sizzin fikirlerinize de saygılıyım...

Quote Originally Posted by hizlioglu
    evet engel var. dhaa önbümüzde 3 derbi var ve hepsi de deplasmanda. Bence bu yeterli bir sebep. Ve ben GALATASARAY ımızın malesef bu yıl hala şampiyon olamayacağını düşünüyorum. Çünkü stres altında maça çıktığımızda puanlar kaybediyoruz. Ve bundan sonraki maçlarımızdada stres in daha fazla arttığını düşünürsek pek iç açıcı durum ortaya çıkmıyor. tabii bunlar benim fikrim sizzin fikirlerinize de saygılıyım...
    Herkes gibi bende senin fikirlerine saygı duyuyorum. Bence bu yeterli sebep. İlk önce inanmak lazım. Biz artık önümüze bakacağız. Arkamızdakiler onu yapmış bunu yapmış ilgilenmezsek puan kaybı önlenir. 3 derbiyide yenecek gücümüz sence varmı? Bence var. Nedeni ise açık Türkiye Ligi'nin 1.cisiyiz. Neden yenemeyelim? Taşlara fln vurmayı unutma dediklerinin tersi çıksın

Mesaj Yetkileri