Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Olay ne tam anlayamadım.Şimdimi gelecek? Yoksa Hacıosmanoğlu başkan olursa mı gelecek?

Ayrıca Trabzonlu arkadaşların İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan olması hakkındaki düşünceleri nedir? Merak ediyorum.
Hacıosmanoglu'nun demecine göre(Fanatik'te) Ersun Hocayla anlaşmış ve aralık'ta başkan seçilirse getirecekmiş Ersun hocayı..fakat Nuri Albayrakta bugün Ersun Yanal ile görüşecek..bu görüşmenin medyaya sızmasından sonra Hacıosmanoglu Ersun hocayı tehdit etmiş,eger şimdiki yönetimle anlaşırsan ve ben başkan seçilirsem seni kovarım diye..olay bu şekilde düğümün bu gece çözülmesi bekleniyor.

.Hacıosmanoglunun başkan olma ihtimali ise bana göre çok düşük..taraftarın çogu sevmiyor adamı..bunu taraftar sitelerinde de çok rahat görebiliyoruz..genel kanı Ahmet Agaoglu'nun başkan olması fakat oda bazı kişiler açık şekilde tehdit ediliyor ve aday olamıyor..şuanda şehir olarak adayları bekliyoruz..eger seçime sadece Hacıosmanoglu ve Albayrak girerse kazanan Hacıosmanoglu olur fakat büyük ihtimal Trabzonspor'da hatırı sayılır degeri olan Sadri Şener aday olacak ve eger aday olursa seçimi de rahat kazanır..