her yeni oyun actığımda yeni oyuncular oluyor.22 yaşında bi kaleci gelmiş şimdi de onun da özellikleri çok iyi.sistemde acayip bi hata var ama çözemedim yani ben onu belirtmek istedim..
her yeni oyun actığımda yeni oyuncular oluyor.22 yaşında bi kaleci gelmiş şimdi de onun da özellikleri çok iyi.sistemde acayip bi hata var ama çözemedim yani ben onu belirtmek istedim..
E güzel kardeşim sistemdeki hatayı belirtmenin yeri burası değil kiOriginally Posted by meric
Fm 2006 Teknik Sorunlar'da dile getireceksin sorununu...Böyle yanlış yere yazınca hafiften de üslûbu yanlış kullanınca bu tür yanlış anlaşılmalar oluyor işte
![]()
![]()
Milleti suçloamadan önce iyice bi araştırsan olmuyomuOriginally Posted by meric
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda