Henry'nin genç oyuncuları pek sevmediğini duymuştum.Oyuncularda ''Henry varken üzerimizde baskı oluşuyordu'' demişlerdi.Henry'nin gitmesiyle Arsenal eski kuvvetine ulaşmış.Genç jenerasyon ile harikalar yaratıyorlar..
Henry'nin genç oyuncuları pek sevmediğini duymuştum.Oyuncularda ''Henry varken üzerimizde baskı oluşuyordu'' demişlerdi.Henry'nin gitmesiyle Arsenal eski kuvvetine ulaşmış.Genç jenerasyon ile harikalar yaratıyorlar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Henry gittikten sonra takımın en büyük yıldızı olan Fabregas gerçekten harika yönetiyor takımı7-0 harika skor.
Bence de saçmalık olur, hele bir gol kralı olsunda![]()
(/s)
Sammy Lee ile yolları ayırdıktan sonra teknik direktör arayışları devam eden İngiliz ekip Bolton Wanderers'ın, Leicester City ile olan sözleşmesini fesheden Gary Megson'la anlaşması bekleniyor.
Sezon başında İngiltere Championship liginde mücadele eden Leicester'ın başına geçen ve 3 yıllık sözleşme imzalayan 48 yaşındaki teknik adamın, Pazar günü Premier Lig'de Aston Villa ile oynanacak maçta takımın başında sahaya çıkabileceği belirtildi.
Leicester City kulübü başkanı Milan Mandaric, resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Gary bana seçim şansı bırakmadan Leicester'den ayrılıp Bolton'la görüşmek istediğini söyledi" dedi.
Bolton kulübünün, İngiliz teknik adamın tazminatı için 300.000 Pound ödeyeceği belirtildi. Daha önce Norwich, Blackpool, Stockport ve Stoke City takımlarını da çalıştıran Megson, daha sonra 2000 yılında başına geçtiği West Bromwich Albion takımını Championship liginde küme düşmekten kurtarmış ve 2 yıl sonra da Premier Lig'e çıkartmayı başarmıştı.
2005 yılının Ocak ayında Nottingham Forest'ın teknik patronluk görevini devralan Megson, kulübün tarihinde ilk kez 3. lige kadar düşmesine engel olamamıştı.
Tanımadıgım bir hoca ama WBA'da iyi işler yaptığı ortada..
Görecez hünerlerin.Bolton'u toparlayabilecek mi bakalım.Hayırlı olsun.
So what?
Saike
Wenger işini bilir.Eğer 40 milyon edecek kumaşı gördüyse verir.Geçmişten beri söylüyorum.Arsenal'in önü çok açık..
So what?
Saike
iki futbolcu..Benzema ve Ben Harfa için 40M€..
Arsenal bu iyi oyuncuyu 4 5 yıl yetiştirip katları ile satar veya mükemmel bir şekilde faydalanır bence doğru bir atak
Anderson ve Nani için 57 MN Pound verilebiliyorsa, bu para Arfa ve Benzema için hiçte fazla değil..
Tebrikler Wenger !
Benzema ve Ben arfa 40 milyon?Az bile bence bu ikisini Arsenal 2 sene sonra satsa en az 100 milyona satar.
Benzema+Ben Arfa=40m pound.
Doğru bir hamle.Wenger'e almak istiyorsa bir bildiği vardır![]()
Bu transferler gerçekleşirse Premier Lig'i bu sene kesin alır Arsenal![]()
I'm back...
İngiliz The Northern Echo gazetesi, Tuncay Şanlı’nın Middlesbrough kariyerine kötü bir başlangıç yaptığını ve bunun da Türkiye’de olumlu karşılanmadığını yazdı.
Tuncay’ın, Haziran ayında Riverside Stadyumu’na gelmeden önce "Türkiye’nin altın çocuğu" olduğunu ve Fenerbahçe’de 60’tan fazla gol attığını vurgulayan gazete, millî futbolcunun Middlesbrough’a transferinden sonra gol atma başarısı gösteremediğini ve "altın çocuk" lakabını kaybettiğini belirtti.
Yok ya Tuncay patlama yapıp Man Utd'ye gidecek bu yazılar çok erken Tuncay daha alışamadı![]()
Tuncay Büyüklerinin lafını dinlemedi 3.kişilerin beynini yıkaması sonucu ne hallere düştüğünü görüyoruz şu an tek hedefi Milli takımdaki yerini korumak olmalı yakında onu da kaybedebilir
1-2 sene daha kalıp öyle gidebilirdi Avrupa'ya.Umarım bu performansını devam ettirmez,daha iyi bir form grafiği sergiler..
Hiçbir zaman biz taraftarlar ona Altın Tuncay demedik, ama Hindi dediğimiz oldu. =) Yalan haber buna denir.
Ama Tuncay kötü performans gösteriyor. Birincisi İng. bilmemesi ve ortama ayak uyduramaması. Bu onu zorladığı belli oluyor. Bu sezon Tuncay'dan kimse iyi bir performans beklememeli.
Ben hala ona inanıyorum.
Martin Jol istifa etti..
UEFA Kupası'na kendi sahasında Getafe karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 2-1 yenik ayrılan Tottenham Hotspur'da menajer Martin Jol, görevinden istifa etti.
Fransız teknik adam Jacques Santini'den görevi alan ve son 2 sezonda Tottenham'ı 5. sırada tamamlatan Jol, bu sezon Premier Lig'de geride kalan 10 karşılaşmada sadece tek galibiyet alabilmişti.
Jol, İngilizce konuşmayan Santini'nin aksine İngilizce konuşması ve hareketleriyle taraftarların sevgilisi durumuna gelmiş ama Pazartesi günü Premier Lig'de yapılan mücadelede Newcastle United'a 3-1 yenilmesinin ardından, Juande Ramos'un göreve getirileceği Tottenhamlı yetkililer tarafından ifade edilmişti. Kulüp başkanı Daniel Levy ise Jol'la devam edileceğini açıklamıştı.
2001 yılında Hollanda'da "Yılın teknik direktörü" seçilen Martin Jol, Haziran 2004'te Jacques Santini'nin yardımcısı olarak Tottenham'da göreve başladı. Kasım ayında Santini'nin görevden alınmasının ardından takımın başına geçen Jol, 2005-06 sezonunda Premier Lig'i ilk kez 5. sırada tamamlarken, sonraki sezonu da 5. sırada tamamladı.
Tottenham; Darrent Bent, Gareth Bale ve Younes Kaboul gibi oyunculara milyonlar harcanmasının ardından, bu sezona, Premier Lig'e yeni yükselen Sunderland mağlubiyeti ile başlamıştı.
Perşembe gecesi yapılan açıklamada; UEFA Kupası'nda Getafe karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından Jol'un istifasını verdiği ve kabul edildiği belirtildi.
Martin Jol, Premier Lig'de bu sezon görevinden ayrılan ya da işine son verilen 3. isim oldu. Daha önce Chelsea'de Jose Mourinho ve Bolton Wanderers'ta Sammy Lee görevden alınmıştı.
Ah Tuncay ah.
Ümidim bitti.
Newcastle United'da forma giyen Obefemi Martins, kulüpten ayrılacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, Newcastle'da çok mutlu olduğunu söyledi.
İngiltere Premier Lig'de Newcastle United forması giyen Nijeryalı Obefemi Martins, basında kulüpten ayrılacağı yönünde çıkabn haberleri yalanladı.
Martins, kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum ve Newcastle'a çok alıştım. Kulübümden ayrılacağımla ilgili çıkan hikayeler hakkında açıklama yapmayacağım çünkü hepsi gerçek dışı. Eğer teknik direktörümüz Sam Allardyce burada 5 yıl daha kalırsa o zaman ben de 5 yıl daha buradayım. Onun yönetiminde futbol oynamak çok eğlenceli. Buradaki futbol stiline alışmam gerekiyordu ve bunu başardım. Şu anda burada çok mutluyum" dedi.
Geçtiğimiz sezonun başında Inter'den 10 milyon Pound karşılığında Newcastle'a transfer olan Nijeryalı milli futbolcu, siyah-beyazlı forma altında ilk sezonunda 46 maçta görev almış ve 17 kez fileleri havalandırmıştı. Martins'in milli takım forması altında ise 18 maçta 13 golü bulunuyor.
Zaten ayrılırsa Newcasteleden daha iyisini bulamaz
Oba Oba benim en sevdigim oyunculardan biriAdam herkesi hiziyla geciyor
Newcastle'da en beğendiğim oyuncu Emre'den sonra![]()
Tottenham'da bu sene müthiş bir düşüş var beklenen bir karardı...
Benzema evet Arsene Wenger'in aradığı forvet yeni Henry'si Benzema olabilir büyük ihtimal arsenal yolcusu olur benzema..
Hep böyle devam edecek değil yaa.Hele biraz zaman geçsin.Bu uzunda olabilir kısada.O zaman 3.şahısların haklı olduğunu göreceğiz.Türkiye liginde kalıp kendisini daha ne kadar geliştirebilirdiki?
So what?
Saike