Mac oncesi "liverpool fark atar" "hezimet olur" "havada karada" "cikarmadan 5" gibi yorumlara imza atanlar, basta Ibrahim Uzulmez olmak uzere tum futbolcularimiza camur atip, futbolculuklarina laf edip kendilerini komik duruma dusurenler su an ne yapiyorlardir merak ediyorum.

Kelimelerin aciklamaya yetmeyecegi bir macti bu. O kadar Besiktas macina gittim, hicbirinde boylesi bir destek olmadi. 2003'teki sampiyonluk macimizda bile. Liverpool'lu oyuncular, isinirken cekilen ucluyle mest oldular, afalladilar. Liverpool'lu taraftarlar ise muhtemelen mactan cok bizi izlediler, cunku tek bir tezahurat, efekt vs vs duymadim onlardan. Her zamanki gibi inanilmaz bir tezahurat cesitliligi ve dusmeyen bir tempo ile destekledik takimimizi, ve Inonu'de gordugum en ruhani 90 dakika sonunda CL'deki ilk 3 puanimiza ulastik. Umarim devami gelir.

Not : Ust taraf alkislar esliginde ritmik bir sekilde ooooo diyor, alt taraf lay lay ile cevap veriyor, mac esnasinda en asagi 10-15 dakika yaptik bunu. Tabi bunun kapali lay lay, diger tribunler ooooo versionu da var. Once alkislarla, sonra yumruklarla, sonra ziplayarak ve tapinma hareketiyle. Videosunu bulursaniz kacirmayin izleyin. Ekol olabilecek bir show ya. Cok gaz.