BASIN AÇIKLAMASI 19:15
19 Mayıs Stadı, Manisa

Ağzı Olan Konuşuyor !

Basın karşısına çıkmayı sevmeyen ve işlerini icraatla göstermek istediğini belirten menajer Emre Sipahi özellikle bazı rakiplerinin gereksiz atışmalarından duyduğu rahatsızlık nedeniyle bugün bir basın toplantısı düzenledi.İşte toplantıda geçenler.

" İlk önce herkese iyi günler diliyorum.Ülkemizin zor günler yaşadığı şu dönemde futbola yoğunlaşmak açıkçası biraz zor oluyor.Ancak yinede takımın başına yeni getirildiğimden işimi en iyi şekilde yapmalıyım.Bunun bilincindeyim.Takımın başına getirilmeden önce yaşım konusunda bir çok eleştiri aldım.herhade bu ülkede sadece yaşlı adamları (!) menajer olarak görüyorlar.

Takımıma gelince, takımımda elbette iyi oyuncular var ancak hedeflerimiz çizgisinde ilerlemek istiyorsak takımın oyuncu kalitesini yükseltmek zorundayız.Bilindiği gibi Galatasaray S.K.'nün de pilot kulübü konumundayız ve elimizde potansiyel sahibi gençler var.Düşündüğüm isimleri basına yansıtmayı doğru bulmuyorum ancak mevkiler hakkında bir kaç ipucu verebilirim.Bu sezon takım üstünde uygulayacağım ofansif anlayıştan dolayı hücuma destek verebilen defans oyuncularına ihtiyacım olacak bunun için bir-iki takviye yapabiliriz.Ayrıca hızlı oyuncularada ihtiyacımız var.

Şimdi bu toplantının asıl nedenine gelirsek bildiğiniz üzere bugün 17:30 civarı rakip takımların birinin yönetiminde açık açık hakaret işittik.Bu bizi üzdü.Ancak onlara gerekli cevabı onlar gibi hakaret ederek değil hukuki olarak ve futbolcularımla omuzomuza vereceğiz.Şimdilik benim söyleyeceklerim bu kadar soracaklarınız varsa alabilirim."

Sorular

Bu sezon lig hedefiniz nedir?
Bir ligde kazanmak birinciliktir.Ben hiçbir zaman kazanmamak için bir iş yapmam ve hedefim her zaman birinciliktir.

Ancak Galatasaray,Fenerbahçe gibi büyük takımlar var?
Önemli olan rakibin büyüklüğü değil sizin nasıl oynadığınızdır.Siz iyi oynadıktan sonra zaten o büyüklük onlarda değil sizde olur.

Avrupa için neler düşünüyorsunuz?
Ben bu sezon avrupayı düşünmüyorum zaten avrupa kupalarında mücadele etme hakkımız şu an yok.Zaten avrupa demek ligde alınacak iyi bir sonuç demektir bunun için ilk yoğunlaşacağımız yer ligdir.

Hepinize iyi günler diliyorum...