Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Ersun YanaL Trabzon'da !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Başkan olarak ben Ağaoğlu'nun olmasını isterim fakat adaylıgını koymama sebeblerini yukarıda açıklamışlar bu durumda adaylıgını koyarsa Sadri Şener rahat başkan olur.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Zeyyat Kafkas: Ersun Yanal’la prensipte anlaştık

Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas teknik direktör konusunda Ersun Yanal’la prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
    Yanal’la bir süredir yapılan görüşmelerin son aşamaya geldiğini kaydeden Kafkas, “Sayın Yanal’la karşılıklı mutabakata vardık. Büyük bir aksilik olmazsa cumartesi günü kendisiyle Trabzon’da sözleşme imzalayacağız” dedi. Ersun Yanal’ın Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli teknik direktörlerden biri olduğuna da işaret eden Kafkas, “Yanal elbette kendisinde olan değerleri Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte çok daha iyi gösterecektir” diye konuştu.

Evet en doğru secım yapıLmıstır ama gönüL isterdiki Sezonun başında göreve geLseydi .. eLinde Stepanov Musampa Ersen Martin gıbı oyuncuLarla çaLışsaydı keşke.. ama yınede UmutLuyum Şu an takımdan..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Trabzonspor bundan sonra çok dikkat ediLmesi gereken bir takım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

sonunda Trabzonspor'un başında iyi bir hoca göreceğiz. İki taraf içinde hayırlısı olsun...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bir kıpırdanma ilk anda olacaktır ama devamı gelirmi bilmem. Sonuçta herşey hocada bitmiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya beyler anLamadıgım seyler oLuyor ıLk sayfada arklar yazmıs shamur o smıLeyler ne fln ben onları koymadımkı şuan gördum şok oldum walla bınlerce smıley noLuyor yahu ? sımdı gönderdıgım mesajı duzenledım smıley fln yoktu nerden cıktı 1000 den fazla smıLey neyse Zıya Doğan ın ruhumu forumda gezıyor ne

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ya beyler anLamadıgım seyler oLuyor ıLk sayfada arklar yazmıs shamur o smıLeyler ne fln ben onları koymadımkı şuan gördum şok oldum walla bınlerce smıley noLuyor yahu ? sımdı gönderdıgım mesajı duzenledım smıley fln yoktu nerden cıktı 1000 den fazla smıLey neyse Zıya Doğan ın ruhumu forumda gezıyor ne
    Olabilir.

Alıntı yapınca gerçek yazın gözüküyo ama ekranda sımayl gözüküyodu , şimdi düzelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İşin iLginç tarafı yazdığım mesajda baktım bırtane bıle smıley yok ama manyak görunuyordu ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kulübümüzün prensip anlaşmasına vardığı Ersun Yanal 17 Aralık 1961 tarihinde İzmir’in Buca ilçesinde dünyaya geldi.
    Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nden mezun olan Yanal Y.Salihlispor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve V.Manisaspor takımlarını çalıştırdı. 2004 Yılında A Milli Takım’da görev alan Ersun Yanal yönetiminde ligi 3. sırada bitiren Gençlerbirliği UEFA Kupası'nda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı eledi. Çeyrek Final oynamayı başardı ve o sezon kupayı alan Valencia CF takımına elendi. Ersun Yanal A Milli Takımımızın başında 9 müsabakada yer aldı ve ekibimiz bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 4 beraberlik, 1 de mağlubiyet elde etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Trabzon iyi bir seçim yaptı.Eğer bir seri yakalarsa Trabzon güzel gider.Kötü başlarsa nasıl toparlanır bilemicem.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzon için en hayırlısı buydu.Trabzon'u çok iyi tanıyordur Ersun hoca.Bir ön bilgisi vardır.Uyum sıkıntısı yaşamayacaktır.İstediği sistemi takıma oturtabilirse Trabzon bu sezon olmasa bile gelecek sezon için şampiyonlukta en büyük adaylardan olabilir.Gerçi her sene şampiyonluğa aday ama sonunu getiremiyorlar.Sonuna kadar kovalama manasında söyledim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ersun Hoca takımları LigTv'deki programında analiz ediyordu.TS hakkında bayağı bir bilgiye sahiptir.Çabuk toparlar takımı kanımca.

Önemli olan Ersun Yanal'ın oyuncularıyla arası nasıl olacak?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri