1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Sinan Engin coştu!

  1. #1
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default Sinan Engin coştu!



    Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Şampiyonlar Ligi'nde, çok koşan takımların bulunduğu zorlu bir grupta yer aldıklarını söyledi.

    Engin, Lig TV'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir diğer Türk takımı Fenerbahçe ile grubunu değişmeye razı olabileceğini de ifade ederek, ''Inter çok yavaş oynuyor. CSKA Moskova ise sıradan bir ekip. PSV Eindhoven hakkında konuşurken 'PSV Eindhoven'den şu oyuncuyu transfer edeceğim' diyeceğimiz bir oyuncusu yok. Liverpool'dan hangi oyuncuyu almak istemezsiniz. Porto'da Quaresma'nın fiyatı ortada. Olympique Marsilya'nın, Zenden'i var. Teknik olan takımlar bizim için daha kolay rakip. Koşan takım, daha çok mücadele ediyor. Fenerbahçe'nin grubuyla veya Milan'ın olduğu grupla yer değişmeye razıyım'' diye konuştu.

    Beşiktaş'ın ligde şansını da değerlendiren Engin, ''Porto'ya yenildiğimiz maçta taraftarlar beraberliği memnun karşılamadı. Bu nedenle bir uğultu başladı. Bu da baskı oluşturdu, ancak Liverpool deplasmanında alacağımız beraberlik kötü bir sonuç değil. Porto ile berabere kalır, Olympique Marsilya'yı yener, gruptan çıkarız'' dedi.

    Yeni bir ekip olduklarını kaydeden Sinan Engin, geçen sezon Türk Telekom Lig A'da oynayan Serdar Özkan'ın şu an takımın en iyi oyunculardan biri olduğunu söyledi.

    Genel menajer Engin, takımda aynı tip oyuncular bulunduğunu vurgulayarak, ''Sezon başı ciddi yapılanmayla farklı olabilirdi. Daha iyi bir transfer politikası yapılabilirdi. Şampiyonlar Ligi'nde daha hazır bir kadroyla mücadele edilebilirdi. Liverpool'u çok net pozisyonlardan sonra yendik, ama gazetelerde 'Tebrikler Ertuğrul Sağlam' şeklinde sadece bir başlık var'' şeklinde konuştu.

    -''BAŞKANIN HER ŞEYDEN HABERİ VAR''-

    Sinan Engin, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki her olaydan haberi olduğunu söyledi.

    Başkanın her gün tesislere geldiğini vurgulayan Engin, şunları kaydetti:

    ''Başkan buraya gelir, ama futbolcular görmezler. Zaten görmemeleri daha iyi. Başkanın ayda bir konuşması gerekir. Takım kötü giderse düğmeye basar. Başkan Demirören ile her gün konuşuyoruz. Kulüpteki herkes işini iyi yapıyor. Dün takımımız Liverpool'u yendi, yönetici Ertunç Soğancıoğlu sabah futbolcular uyanmadan primlerini hesaplarına aktardı. Bundan önce kulüpte çalışan profesyonel bazı arkadaşların yaptığı hatalar var. Alt bölümdeki arkadaşların hataları olmuş. Kulübün 101. yılında bizim de hatamız olabilir. Belki olayımıza sahip çıkmadık. Bırakmak en kolay işti.''

    Sinan Engin, Beşiktaş'ta tesis müdürü olmadığını dile getirerek, ''Futbolun sorumlularından biriyim. Kötü bir oyuncu gördüğümde 'Bu niye kötü hocam' diye sorarım'' derken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın artık eleştirilmemesi gerektiğini dile getirdi.

    Ertuğrul Sağlam'ın artık Beşiktaş'ın teknik direktörü olduğunu kaydeden genel menajer Engin, ''Kendisi artık benimsensin. 2 mağlubiyet alınınca 'Hoca gider mi?' şeklindeki düşünceler bir kenara bırakılsın. Gitmesi söz konusu bile değil. Uzun yıllar çalışacak. Daha milli takımda görev yapacak. Sağlam uzun yıllar Beşiktaş'ın hocası gibi düşünülsün'' diye konuştu.

    Takımdaki bazı oyuncuların, ilk 18'e giremedikleri için tepki verdiğini vurgulayan Sinan Engin, ''Bu bizim için önemli bir olay. Yüreğiyle oynayan oyuncuyu destekliyoruz. Beşiktaş'tan büyük kulüp yok. Savaşmak için bizim söylediklerimize yanıt veren her oyuncuya destek oluruz'' dedi.

    Sinan Engin, eski oyuncularından Sergen Yalçın'ın, kendisi için özel bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, ''Görevde kalsaydım Sergen'i tutardım. Eski oyuncularımızdan Tümer ise iyi bir insan ve iyi bir oyuncu, ancak kulüp politikası gereği bırakılmış olabilir'' derken, eski teknik direktörlerden Mircea Lucescu ile çalışıp çalışmayacağı yönündeki soruyu ise ''Şartlara bağlı. Bizim için birinin iyi hocalıktan önce iyi insan olması önemli. Mesela Ertuğrul Sağlam iyi bir insan. Kendisini çok seviyorum'' diye yanıtladı.

    -HOLOSKO KONUSU-


    Vestel Manisasporlu Holosko'nun transferi konusundaki bir soruyu da yanıtlayan Engin, ''Transfer sezonu bitti. Transfer dönemi bitmeden önce konuşmuştuk. Ancak transfer döneminin bitmesiyle bu defteri kapattık. İlk yarının bitmesinin ardından ihtiyaç hissedersek, devre arasında bazı transferler yaparız. Bazı oyuncularımızda, geçmişten gelen bir rahatlık var'' dedi.


    -''YILDIRIM DEMİRÖREN UZUN YILLAR GÖREV YAPMALI''-


    Sinan Engin, başkan Yıldırım Demirören'in, kulüpte uzun yıllar görev yapması gerektiğini ifade etti.

    Yıldırım Demirören döneminde önemli projelere imza atıldığını anlatan Engin, ''Yıldırım Demirören'in bırakacağını zannetmiyorum. Bırakırsa yazık olur. Bazen eleştirilerden dolayı daralıyor. Bu dönemlerde 'Bırakalım bakalım kim gelecek' diyorsun. Kimse para vermiyor. Demirören kalkmış 40 milyon dolar vermiş. Kaç takımın, kazanınca ağlayan başkanı var'' diye konuştu.

    Geçmiş dönemden dolayı kendisiyle ilgili yapılan suçlamalar ve bu nedenle süren davası konusunda da açıklamalar yapan Engin, ''Bazı konular yanlış aktarılıyor. Bu olayın doğrusunu bilmesi gereken hakimler, savcılar biliyor. Hayatımız boyunca suç işlememişiz'' dedi.

    Kaynak :SporX

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Boş konuşmuş her zaman ki gibi onun doğru konuşacağı tek şey var Yeraltı Dünyası !

  3. #3
    Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    1,997

    Default

    Hep aynı hep aynı..

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,253

    Default

    Psv'den transfer ediceği adam yokmus.Farfan,Lazovic ve daha sayamadım 2-3 adam için neler verirsin be

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,209

    Default

    Gayet güzel konusmuş

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,212

    Default

    Okumaya bile tenezzül etmedim . Beşiktaş'la yönetimle birlikte tası tarağı toplayıp gideceği günü bekliyorum. Beşiktaş kulübünde böyle karanlık kişilerin olmasını hazmedemiyorum.

  7. #7
    Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,941

    Default

    Kudduusiiiiii korkmaa korkmaaa ben korurum senı Öle demeyın be ben severım Sinan Engin i ne de oLsa TrabzonLu =)

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Psv'den transfer ediceği adam yokmus.Farfan,Lazovic ve daha sayamadım 2-3 adam için neler verirsin be

    Lazovic ayakta duramıyor

    Sinan Engin pemße bir taßlo çizmiz umarım haklı çıkar...

  9. #9
    Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!
    Mesajlar
    4,320

    Default

    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Psv'den transfer ediceği adam yokmus.Farfan,Lazovic ve daha sayamadım 2-3 adam için neler verirsin be
    Sadece 2si var zaten.Bunlardan başka kimse yok.Cska kendi liginde bile şampiyon olamıyor.İnter hakkında ise yorumu Özgür abiden bekliyorum
    Bu arada çoğu yerde katılmama rağmen açıklamayı gereksiz olarak bulduğumu belirtmek istiyorum

  10. #10
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Görüyorum ki kıskançlık sadece Sinan Engin'e özgü değilmiş

  11. #11
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Çok uzun.Okumaya değer bir şeyler var mı?
    So what?
    Saike

  12. #12

    Default

    Simdi Sinan Engin neyi ifade etmeye calisiyor ? Fenerbahce`nin grubunu kücümseyerek,ve kendi grubundaki takimlari büyülterek olasi bir basarida kendilerini daha mi üstün görmeyi hedefliyorlar ?
    Sinan Engin hep bos konusuyor,eski hamam eski tas...

  13. #13

    Default

    Sinan Engin taraftar gibi dusunuyor ve taraftar gibi konusuyor bence bu kademedeki insanlar biraz daha farkli olmali konustuklarinda fark yaratmalidir ... Ben bu konusmalarin aynisini (baskanla ilgili kisim haric ) bjk li arkadasimdan duymustum ... Ama bu tarz yoneticiler her takimda var ....

  14. #14
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Sinan Engin'in konuştuklarında doğruluk payı da var aslında.


    Ayrıca başlığı beğenmedim.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  15. #15
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default

    Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ayrıca başlığı beğenmedim.
    Haberi aldığım kaynağın kullandığı başlık bu.Eğer uygun değilse değiştirebilirsiniz.

    Buyur Kaynak Murat Abi.

  16. #16
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Anladım Emre, ben sana kızmak istemedim o haberi kim yaptıysa ona...



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  17. #17
    Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd
    Mesajlar
    0

    Default

    Ya bu Sinan Engin bıraksın futbolu tekrar eski yerine dönsün yani mafyaya.Bu adam her zaman boş konuşuyor her zaman böyle kabadayı ağzıyla konuşuyor bıktırdı beni ya.Kısacası tek kelimeyle Sinan Engin...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

  18. #18
    Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻
    Mesajlar
    1,792

    Default

    Konuyu tartışma çıkarabileceği için kapatıyorum, herkesin şahsi bir görüşü vardır Sinan Engin'de bunu dile getirmiş, saygı duymak gerek.

    Kilitli.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •