1 ile 30 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Default Cannavaro'dan Juventus'a Mesaj

Real Madrid’in defans oyuncusu Fabio Cannavaro, eski takımı Juventus’un sezona muhteşem başlamasına şaşırmadığını ve ellerindeki kadronun şampiyon olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti.

Şüphesiz İtalya’da ve dünyada çoğu kişi, geçtiğimiz sezon cezası nedeniyle Serie B’de mücadele eden ancak bu sene tekrar Serie A’ya geri dönen Juventus’un sezona bu şekilde muhteşem bir başlangıç yapmasını beklemiyordu. Juventus şu ana kadar ligde oynadıkları sekiz maçın beşinden üç puan alarak ikinci sırada bulunuyor.

Eski takımının performansını yorumlayan Real Madridli futbolcu Cannavaro, “Juventus’un bu performansı açıkcası beni şaşırtmadı. Her zaman için Juve’nin soyunma odasında olağandışı bir atmosfer bulunur. Juve’nin kadrosunun şampiyonluğa çok yakın olduğunu düşünüyorum. Takımda şampiyonluk için daha önce ter dökmüş bir çok oyuncu bulunuyor. Çoğu takımda da Buffon, Camoranesi, Nedved, Trezeguet ve Del Piero gibi yıldızlar yer almıyor,” diye konuştu.

İtalya milli takımının son durumu hakkında da yorum yapan başarılı defans oyuncusu, “Önümüzdeki İskoçya maçı bizim için çok önemli. Dünya Şampiyonu olduğumuzu tamamen unutup bu maçı soğuk kanlılıkla ve profesyonel bir şekilde kazanıp Euro 2008’e gitmek istiyoruz,” dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hiç sanmıyorum Juve'nin şampiyon olacağını bu sene

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Hiç sanmıyorum Juve'nin şampiyon olacağını bu sene
    neden sanmıyorsun ki.bundan daha doğal hiç bişey yok dünya dayani şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yasinguzeldal View Post
    neden sanmıyorsun ki.bundan daha doğal hiç bişey yok dünya dayani şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok
    yani böyle
    ...
    bakkal amca
    unun var mı
    var var
    şeker in var mı
    var var
    ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana
    ...

juve inşallah şampiyon olacak.gerçekten neyi eksik ki.sahada gereken cevabını veriyor zaten herkese.

2.lik adayım napoli

Del Piero_10 Misafir

Juventus bu sezon rakipleriyle karşılaştırılamayacak kadar az olanak ile mücadele veriyor eğer sonuna kadar götürürse bu bir şampiyonluktan öte birşey olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezon sonunu beklememiz lazım şampiyonun kim olacağını görmek için.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sezon sonunu beklememiz lazım şampiyonun kim olacağını görmek için.
    Lig dün itibariyle sona erdi.

Sezon öncesi beklenen transferler olmadı.Neden?Çünkü Juventus artık zengin bir kulüp değil en azından diğerleriyle karşılaştırıldığında.Buradan anlıyoruzki Juventus'un yalnız geçmişi değil geleceği de çalındı.Sahipleri 0 kuruş para aktarımında bulundu,gelirler yok oldu satılan oyuncular borç ödemeye yaradı.

Sezona başlarken şampiyonluk uzak bir hedefti ama futbolcuların özverisi ile sezon sonuna kadar en azından işi kovalayacağımızı böylece heyecanlı bir sezon geçeceğini umdum ama ona da izin verilmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Özgür abi pek takmazdım eskiden dediklerini ama artık sana hak veriyorum.Juveye karşı gerçekten bir şeyler var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Italya ligi çok sakat bi lig her an puan tablosunda her şey olabilir valla. Juve neden olmasın ? Ama yamulmuyorsam şayet; Cannavaro bu yaz bir röportajda Juve şampiyon olamaz falan dememişmiydi ?

Mesaj Yetkileri