Turkcell super lig hafta 6

Iki takim da iyidi bizim taraf forvette biraz beceriksiz di..bol gol pozisyonlu macdi..2-2 bitti.

Turkcell super lig hafta 7

Bu macda ilginc olay oldu.. 3 golde frikik den geldi..Gaziantep ise tum mac defansdaydi..

Sampiyonlar ligi mac.

Panathinaikos erken gol buldu fakat biz hemen cevap verdik..son gollu ise thiago adi ve macin yildizi oldu..

Hayatimda en zevkli maclardan birisiydi..Iki taraf da iyi oynadi..fakat ben 1 gol fazla atip yendim

Turkiye fortis kupasi

Lig macinda ki gibi gene gazianten full defans daydi..cok goller kacirdik en 7-1 olabilirdi..

Turkcell super lig hafta 8

Thiago gene kalitesini gosterdi ve gollunu atti ama penalty de kacirdi..bu macda ilginc olay 4 tane gollumu saymadimi hakem hepsi ofsaytmis..

Turkcell super lig hafta 9

Cangele ilk gollu atti..ve 50 dakka sonra alex cok guzel frikik le gollu buldu..bu dakkalardan sonra 2 tane gol daha geldi..gullen taraf biz olduk

Turkcell super lig hafta 10

Thiago ve cangele ikilisi bu sene cok can yakiyor ikili paslar..goruceksiniz nasil oynuyorlar thiago daha 18 yasinda..alex ise gene frikik den atti..

Turkcell super lig hafta 11

Bu alex gelecegin ronaldinho su gorukuyor ve yanitmiyor..bu 4 cu frikik gollu oldu..ama golden sonra sakatlik gecirdi ve oyundan alindi 3 hafta yok:

BENI TAKIP ETMEYE DEVAM EDIN SUPRIZLER BEKLIYOR....(SAMPIYONLARLIGINDE)