Defansin gobeginde oynayan bir oyuncuya sikimarkaj yap dersem ama dikkat adam markaj degil. Alan daraltmasinida nadiren desem o oyuncu onu bolgesini bosaltip tehlike iceren adamin pesindenmi gider yoksa kendi bolgesinden uzaklasinca sikimarkaj yapmayi birakirmi. Benim istedigim tehlike iceren oyuncu korner cizgisine gitsede oyuncu onun pesini birakmamali vede kademeye diger oyuncu girmeli felan Bunu yapmak istiyorum fakat olmuyo. Mesela artik taktiklerimde merkez amc vede merkez dmc oynatmiyorum tek basina amc yapan oyuncu ile tek basina dmc yapan oyuncu tm benim istedigimi yapmiyo. Mesela tek gobekteki dmc den heryere yardim etmesini istiyorum gerektigindede kademe yapmasini istiyorum ama mac komple izledigimde goruyorumki adam gobekten ayrilmiyo sadece ara sira iki defans oyuncu arasina girip havadan yada yerden gelen toplara hamle yapiyor yani takim sanki 1 kisi eksik oynuyor. AMC ise oda tek forvet oynamama ragmen 2 li forvetmis gibi cok ileri gidiyor vede hedef santraforumun yerinden ayrilmasina neden oluyor kanat oyuncularida mecbur ceza sahasinda kim varsa ona orta yapmak zorunda kaliyor. Kisilik olarak pres yapan amc bulmak zaten zor bide atakta bir ise yaramayan bir kisi yine sanki 1 kisi eksik oluyo Bide bu iki mevkide takimda var ise ozaman 2 kisi eksik gibi oluyo. Suna cok dikkat ettim tek santrafor oynuyorsan ozaman arkasina 2 amc verdiginde yerinden oynamiyor vede indirdigi toplar genelde bizde kalma olasiligi artiyor.Oyunda en iyi isi gobekte oynayan 2 mc yapiyor arasina 3. mc koydugunda orasida bozuluyo