-
İşte bu da devamı tüm dünya Beşiktaş Taraftarı'nı konuşuyor 
Hands up to Beşiktaş Fans. I was overwhelmed watching you guys, even from the comfort of my sofa! Unbelievable atmosphere, which for those who were there must have been a pleasure to take part in. Does this go on every week? The coordination of the chanting and the support for the team was just incredible... Non stop for 4 hours. As a Red all my life, and for someone who has travelled to many Stadiums in my life, that was awsome, and undoubtedly the best. I wish I had gone...blew my opportunity. Did anyone see the whole Stadium bowing considtently for ages!? Incredible.
As I said on another thread... If that was at Anfield, our Main Stand would have walked out.
Well done Beşiktaş Fans... Hats off to you.
Türkçesi:
Beşiktaş taraftarı için eller havaya.Koltuğumda rahat rahat oturmama rağmen sizi izlerken boğulucak gibi oldum.İnanılmaz bir atmosfer,içinde bulunmak müthiş bi zevk olurdu.Bu her hafta böyle mi oluyo?Bu koordinasyon ve takımı destekleme gerçektn mükkemmel.4 saat hiç durulmadı.Bir Liverpool'Lu olarak dünyanın bir çok stadını gezdim ama bu inanılmazdı ve hiç şüphesiz en iyisiydi.Bir gün gideceğimi umuyorum.
Eğer bu, Anfield'da olsaydı esas tribünümüz maçı terkederdi...(sosyeteden bahsediliyo heralde)
Tebrikler Beşiktaş.
Şapka çıkarıyorum
cevaplar:
-Bu gece onları başka bir sınıfa kouyorum.Destek dersi verdiler,şarkılar söyleme ve zıplamak.tüm maç...
Bazı Liverpool'lular bir onlardan birşeyler öğrenebilirlerdi.
-En iyi ,en iyi taraftarlar...Mükemmel destek özellikle bu takımın şampiyonlar liginde yıllardır bir başarı olmadığını düşünürsek.Takımları da gerçekten koca yürekleriyle oynadılar.
-Tüm taraftarlarına şapka çıkarıyorum.
-İnanılmaz bir destek.Ses gerçek gibi değildi.Tezahüratlarında müthiş bir çeşitlilik var ve tüm taraftarları bu şarkılara katılabiliyo.Artık gitmek istediğim stadlardan biri de orası...
-Gerçek olamayacak bir atmosfer.Daha önce böyle bişey duyduğumdan emin değilim.
-Kuşkusuz gecenin en iyi performansıydı.Anfield'da da böyle bir destek görmek isterdim.Ama eminim kop çok meşgul böyle bi atmosferi yaratmak için.
-(Tottenhamlı biri)Geçen sene 2-0 yenmemize rağmen inanılmazlardı.
-Gerçekten inanılmaz bir destek.Orda olmak isterdim.
-(Totthenamlı)Maçtan sonra oyuncularımız alkışladıklarında çok şaşırdık.Düşmanca bağırmalarına rağmen çok terbiyeli bir hareket yaptılar.Sanırım bu maç bizim oyuncularımız alkışlandığı son maçtı
Mesaj Yetkileri